donderdag 1 september 2011

Eye Shadow Brushes by Gosh

Een tijd geleden konden jullie in dit shoplogje al lezen dat ik twee kwasten van Gosh had gekocht. Ondertussen heb ik de kans gehad om beide kwasten, een ronde en platte Eye Shadow Brush, voldoende te testen. Vandaag vertel ik dan ook graag wat ik ervan vind. Ik moet zeggen dat ik zowel aangenaam als onaangenaam verrast werd door deze kwasten. De ene vind ik namelijk heel fijn, terwijl ik de andere liever niet meer gebruikt. Tja...

Ik begin onmiddellijk met degene die ik niet fijn vond, de platte eye shadow brush.


Hoewel onze ontmoeting goed begon, moest ik ergens halverwege toch afhaken. Op het eerste zicht vond ik deze kwast helemaal geweldig. Hij zit verpakt in een soepel plastiek etuit dat handig is voor op reis. Vervolgens was er nog een dun plastiekje om de kwast zelf, lekker hygiënisch. I'm in! Op de verpakking staat ook te lezen dat de kwast honderd percent uit natuurlijk haar bestaat. Goed zo!

Mijn vreugde sloeg al snel om in ontgoocheling toen ik de haren voelde: de kwast was zacht, te zacht! Ik heb eerder kwasten gehad die zo aanvoelden en daar was ik niet tevreden over. De haren voelden ook eerder synthetisch aan en gaven een 'vette' indruk. 
Wanneer ik met de kwast aan de slag ga, worden al deze vermoedens helaas ook bevestigd. Er komt haast geen oogschaduw op de kwast en wanneer dat toch het geval is blijft hij erop hangen. Niet goed!
Momenteel gebruik ik een platte oogschaduwkwast van Hema. Deze vind ik veel aangenamer werken dan deze platte van Gosh en je betaalt er ook maar half zoveel voor!

De round eye shadow brush, vind ik wel heel fijn.


De verpakking is opnieuw erg net en hygiënisch. De kwast zit in een doosje van hard plastiek dat 'verzegeld' is met een stikker waarop staat 'do not break'. Ondanks het feit dat het er mooi uitziet en het allemaal goed bedoeld is, heb ik toch serieus met deze verpakking geworsteld alvorens ik de kwast eruit kreeg. Stop deze kwast in de verpakking van de andere kwast en ik ben helemaal tevreden! :D


Deze kwast is iets stugger en is voorzien van een nummer, iets wat bij de platte eye shadow brush niet zo was. Doordat de kwast stugger is, is hij minder zacht maar neemt hij de oogschaduw wel beter op en geeft hij die ook beter af. Veel meer kan ik er niet over zeggen, ik vind het gewoon een fijne kwast :)


Hoewel beide kwasten evenveel kosten (ongeveer 8 euro) vind ik de platte oogschaduwkast helemaal niet fijn , terwijl de ronde oogschaduwkwast één van mijn favorieten is. Het plastiek etuitje van de platte oogschaduwkwast vind ik wel leuk voor op reis, dus die houd ik ook bij.

Hoe zijn jouw ervaringen met de kwasten van Gosh? Zijn er kwasten die je fijn vind en anderen juist niet? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie