maandag 5 september 2011

Duo swatch: Pupa

Deze zomer groeide mijn nagllakstash weer flink. Lakjes van Catrice, Essence, OPI, maar ook van Pupa vervoegden mijn nagellakcollectie. Ik had nog maar één lakje van Pupa en daar was ik zeer tevreden over. Toen ik enige tijd geleden een goodiebag bij LoveThatMakeUp won, met daarin een fel, fluo roos lakje van Pupa, was ik opnieuw zeer tevreden! Toen mijn moeder een week later met een koraalrood lakje van Pupa naar huis kwam, was ik nogmaals zeer tevreden! Ik vond dat het wel eens tijd werd om deze twee mooie lakjes aan jullie te tonen.
 Verwacht geen uitgebreide review. De lakjes lakken fijn en goed, dekken geweldig en chippen na een dag of drie. Meer kan ik er gewoon niet over zeggen!

509 - 307
Wat ik wel jammer vind, is dat Pupa kiest voor nummer in plaats van namen. Wanneer ik deze nummers googlede, vond ik echter wel de bijpassende namen. Waarom worden deze namen niet weergeven op de flesjes? Het is me een raadsel...


590 - coral
Deze mooie koraal rode kleur, 509, maakt geen deel uit van het vaste assortiment, maar van de Pupa Nail Lasting Color Neon collectie.
Hoewel de kleur niet onmiddellijk baanbrekend is, is het zeker een aanrader!307 - Tiffany Fuchsia 
Dit felle roze lakjes is, sinds ik hem heb, echt één van mijn favorieten. Wie wordt nu niet vrolijk van deze kleur?
Tiffany (Tiffany!) Fuchsia is een lakje uit de Very Vintage lente collectie van Pupa


Alle lakjes van Pupa kosten €6.25 per stuk.

Hoe vind jij de lakjes van Pupa?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie