dinsdag 27 september 2011

Catrice Ultimate Colour: Be Natural!

Soms ben je op zoek naar iets, wat eigenlijk al de hele tijd voor je neus ligt, maar je ziet het gewoon niet. Dat was het geval met de Ultimate Colour lipstick van Catrice in de kleur 'Be Natural!'. Ik was namelijk al een hele tijd op zoek naar een product dat mijn lippen die mooie 'nude' look bezorgde. Ik probeerde verschillende glossjes, lippenbalsems,... Tenslotte deed ik zelfs foundation op m'n lippen. Dit gaf wel het gewenste effect, maar erg efficiĆ«nte was het niet. Gelukkig vond ik op een dag (ja het is een echt sprookje!) de gewenste tint in een eenvoudige lipstick! 





De Ultimate Colour Lipsticks van Catrice zijn niet nieuw en ook niet opvallend. Ik ben er waarschijnlijk ook zo gewoon aan geraakt om ze in de display te zien zitten, dat ik er zelfs geen aandacht meer aan besteedde... Tot ik dus doelgericht ging zoeken naar een 'nude' kleurtje voor m'n lippen. Lang moest ik niet zoeken, de naam alleen al sprak me aan. Ook wanneer ik de tester bekeek, wist ik dat dit gewoon een shot in de roos was!


De verpakking en de lipstick zelf zijn, zoals je misschien wel weet, heel sober. Een zwart verpakking met aan het uiteinde de naam van het product en de naam van de kleur. Op de lipstick zelf staat ook de merknaam. Zelf vind ik dat dit wel mooi oogt.

Even testen of het nu wel degelijk het gewenste effect geeft...
naakte lippen
lippen in 'Be Natural!'
Graag een applausje voor Catrice, want met 'Be Natural' zijn ze er volgens mij goed in geslaagd om aan aan mijn wensen te voldoen. De tint is geweldig en de textuur lekker creamy, maar niet plakkerig. Ik ben zeer tevreden met deze lipstick en ik draag hem dan ook bijna dagelijks!


De Ultimate Colours lipstick van Catrice kosten allemaal (in totaal zijn er 16 varianten) 3.99 euro.

Is deze nude lipstick iets voor jou? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie