dinsdag 13 september 2011

Besteld en ontvangen: Boozyshop!

Enige tijd geleden kon je hier al lezen dat ik enkele producten van Sleek bestelde bij Boozyshop.nl. Het was toen mijn eerste maal dat ik een bestelling plaatste bij Boozyshop en ik moet zeggen dat het me zeer goed bevallen is. Ik kocht de producten in pré-sale, dus het is ook maar logisch dat ik een paar weken op m'n pakketje moest wachten. Toch kon ik al die tijd mooi in de gaten houden waar mijn pakketje was en wanneer het verzonden werd. Wanneer je verder klikt, kom je er achter wat ik bestelde!
De reden waarom ik zolang wachtte om een bestelling te plaatsen bij Boozyshop, waren de verzendingskosten. Op zich vallen deze wel mee, maar om een paar producten aan te kopen vanuit België, betaal je toch al snel 4.50 euro. Omdat Boozyshop een pré-sale hield van de Nude Collection van Sleek én omdat de must-have blush van Sleek in Rose Gold er voorradig was, besloot ik om een bestelling te plaatsen. 
Nadat ik besteld had, werd ik via e-mail op de hoogt gehouden over de stand van zaken. 'Bestelling gereserveerd' 'Klaar voor verzending' 'Verzonden', dergelijke eenvoudige meldingen maken een online bestelling simpel en aangenaam.
Toen ik gisterochtend mijn pakketje ontving, voelde ik me als Christmas morning!


Ik ontving een gele enveloppe (met bubbelplastiek) met daarin een roze verpakking en een bedanking. De vrolijke kleurtjes maken het nog zo leuk om het pakketje te openen!


Alles werd grondig verpakt in bubbeltjesplastiek, zodat er zeker niets beschadigd werd.


Et voila, mijn aankoopjes kwamen ongedeerd aan! 
Ik kocht het I-Divine Pallete (Au Naturel) en de Pout Polish (Bare Minimum) van de Sleek Nude Collection en een Sleek blush in Rose Gold. De blush van de Nude Collection liet ik dus links liggen. Op het eerste zicht vond ik hem niet meteen 'wauw'. Rose Gold daarin tegen stond al een tijdje op m'n verlanglijstje. Mijn keuze was dus snel gemaakt.
De losse oogschaduw (bruin) van Cheeky Cosmetics kreeg ik er zomaar bij. Die kleine extraatjes maken het natuurlijk altijd leuk :)

In de loop van de week mag je een review van deze producten verwachten!

Liet jij je ook al verleiden door de Sleek Nude Collection?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie