woensdag 17 augustus 2011

XXXL Nudes by Essence

Vorige week konden jullie al zien dat ik wel te vinden was voor nagellakjes met een 'nude'-look, maar ook 'nude' lips zijn helemaal in! Natuurlijk bedoel ik niet dat je echt naakte lippen moet hebben, want het resultaat ziet er toch net iets anders uit. Deze trend is al 'hip in Hollywood', maar je moet helemaal niet rich and famous zijn om met 'nude' lips over straat te lopen. Essence bedacht namelijk een lipgloss lijn genaamd 'XXXL Nudes'. And I love it!

Ja de celeb's zijn wild van de 'nude' lips, maar ik ook! Ik vind het dan ook geweldig dat Essence van de gelegenheid gebruik maakte en er een hele lijn glossjes aan besteedde. Deze producten liggen al een hele tijd in de winkel, maar het leek me toch leuk om ze nog eens in de spotlight te zetten.

XXXL Nudes lipgloss by Essence - 01 Pure Beauty - 1.79euro
Het uiterlijk van deze glossjes is heel eenvoudig maar toch sierlijk: een transparant flesje met een metalen afwerking. Ik hou er van wanneer je door de verpakking heen de kleur van het product kan zien. Op deze manier vermijd je een vergissing wanneer je echt gehaast bent.

De applicator is een standaard sponsapplicator. Daar is niets mis mee, maar het is ook niet bepaald wauw.

Ik kocht de variant 01 Pure Beauty, omdat deze het meest het 'nude' effect benadert. De XXXL Nudes zijn beschikbaar in nog drie andere kleuren: 02 Light Candy, 03 Nude Kiss, 04 Toffee Forever. Deze andere kleuren spreken me minder aan, omdat ze 'te bruin' zijn voor mijn lippen (ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven). Enkel Light Candy zou ik wel eens willen proberen.

Hieronder zie je het effect van de XXXL Nudes lipgloss.

mijn naakte lippen
mijne 'nude' lips

Lipglosses zijn vaak erg transparant, maar hier is dat niet het geval. Voor een gloss is hij behoorlijk goed gepigmenteerd! Hij plakt niet, maar blijft ook niet heel lang zitten. Dat is wel jammer, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product.

Aan wie op zoek is naar een nude-glossjes, kan ik deze XXXL Nudes van Essence zeker aanbevelen! 

En er is nog goed nieuws voor 'nudisten' onder ons: Sleek brengt binnenkort (begin september) een Nude Collection op de markt!
Eerst stond ik nogal twijfelachtig tegenover het palette, maar ondertussen heeft het ook zijn weg gevonden naar m'n wishlist! De poutpolish wil ik sowieso hebben en ik vind waarschijnlijk nog wel een reden om ook de blush te kopen :D

Wat vind jij van deze nude-trend? Kan het jou bekoren of mag jouw make-up wat meer opvallen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie