woensdag 24 augustus 2011

What's On His Way 2

Ik zei het een tijd geleden al, Sleek komt met een geweldig Nude collectie op de markt. Toen Boozyshop.nl gisteren liet weten dat de presale ervan begonnen was, heb ik onmiddellijk een bestelling geplaatst! Het was mijn eerste bestelling bij Boozyshop, dus dat maakte het nog eens zo spannend. Het bestellen ging vlot en was eenvoudig, dus dat is zeker een pluspunt. Naast een paar items uit de Nude collection, bestelde ik eveneens iets van mijn wishlist
In totaal besteld ik drie items. Allemaal van Sleek!

Het I-Divine Palette uit de Nude Collectie, Au Natural. Een palette dat, zoals de naam zelf zegt, erg geschikt is voor natuurlijke looks. Een echte must-have als je het mij vraagt!
7.95 euro

Jullie konden het in dit artikeltje al lezen, ik ben een fan van nude lips! Vandaar dat deze Pout Polish in Bare Minimum zeker niet mag ontbreken! 
6.50 euro

Deze Nude Collectie bevatte ook nog een blush die ongeveer dezelfde tint heeft als de Pout Polish. Deze vond ik niet zo interessant. Ik bestelde wel een andere blush!
De Sleek blush in Rose Gold is volgens mij één van de meest geliefde blushes in beautyland. Voorheen kreeg ik hem nog niet te pakken, maar het ziet er naar uit dat hij eindelijk naar mij toekomt! 
4.95 euro

De website vermeld een wachttijd van vijf tot zeven dagen eer de producten geleverd worden. De blush zal dus in de loop van volgende week in m'n brienvenbus liggen (hoop ik). Op het palette en de Pout Polish, zal ik wat langer moeten wachten. Hoe dan ook, waar ik iets ontvang, zal je het geweten hebben!

Bij deze gaat ook mijn no-buy periode in. Ik heb gewacht tot ik deze dingetjes kon kopen, zodat ik m'n no-buy niet zou moeten onderbreken, maar nu is het officieel: ik mag een hele maand geen cosmetica kopen! Tot 24 september 2011 koop ik enkel dingen die ik nodig heb. Wanneer mijn foundation bijvoorbeeld opgebruikt is, mag ik wel een nieuwe kopen. Wanneer ik een leuke lipgloss zie, moet ik sterk zijn en doorlopen! Ik laat je nog wel weten hoe dat verloopt :D

Bestelde jij al eens bij Boozyshop? Zijn er nog andere leuke webshops die ik moet kennen? En wat vind je de Sleek Nude Collection? Tell me!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie