maandag 29 augustus 2011

Stay With Me longlasting lipgloss by Essence

"Een lipgloss met een kleurrijke textuur die supercremig en lang houdt zonder plakkerig aan te voelen." Dat is wat Essence je belooft met de Stay With Me longlasting lipgloss. Zeg nu zelf, dat klinkt toch als een droom, als een perfecte lipgloss? Helaas hebben we gelijkaardige beloften al honderden malen gehoord en geloven we niet zomaar wat er gezegd wordt. Toch was ik benieuwd naar deze schattige glossjes. Ik teste twee leuke kleurtjes voor jullie!

Essence Stay With Me longlasting lipgloss - 1.99 euro

Het uiterlijk van deze Stay With Me lipgloss wijkt een beetje af van de standaard lipglossverpakkingen die we bij Essence gewoon zijn. Normaal gezien zijn de glossjes lang en smal, maar deze keer is het een kort dikkertje! Op zich niets mis mee, een beetje variatie kan geen kwaad! Zo herken je een product makkelijk tussen alle andere producten. De namen van de kleuren zijn met een stikkertje op de zwarte dop bevestigd.  Dit vind ik steeds zo jammer. Waarom staat de naam er niet gewoon op gedrukt?
De kleur zelf is duidelijk zichtbaar aangezien het om een transparante verpakking gaat.
De applicator heeft een vreemde vorm (= understatement!). Sommige applicatoren zijn hartvormig, anderen  hebben de vorm van een cilinder, maar dit lijkt meer op een vreemde peer... Maakt niet uit, hij werkt fijn!
Even kijken hoe hij doet op m'n lippen.
naakte lippen
01 me and my icecream
02 my favorite milkshake
De pigmentatie is niet heel goed. Ja ik koos voor lichte subtiele kleuren, maar ik had toch wel meer verwacht. Vooral my favorite milkshake stelt me teleur. Meer dan een glansje is er niet te zien. Dit komt ook doordat de kleur heel hard lijkt op mijn natuurlijke lippen. Me and my icecream daarentegen is zachtroze, iets bleker dan mijn lippen, waardoor het resultaat ook duidelijker is.
De Stay With Me lipgloss is nog in vijf andere kleuren verkrijgbaar.
De grote troef van deze lipgloss is dat hij longlasting is. En dat is hij echt! Geen verkoopspraatjes deze keer, deze lipgloss blijft echt een hele tijd op je lippen. Wanneer ik hem 's ochtends aanbreng en ik ermee eet en drink, moet ik hem 's middags pas opnieuw aanbrengen.
Echt plakken doet hij ook niet. Je voelt natuurlijk wel dat er iets op je lippen is, maar onaangenaam is het zeker niet. Wat ik ook leuk vind aan deze Stay With Me lipgloss, is dat hij fruitig smaakt. Niet heel zoet, zoals vaak het geval is, maar eerder peachy. Leuk!

Alles bij elkaar vind ik dit best een aangename lipgloss die doet wat hij belooft. Maar of hij zich echt van de andere lipglossjes op de beautymarkt onderscheidt, dat is nog een andere vraag?

Welke lipglossjes (van Essence) zijn volgens jou aanraders? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie