vrijdag 26 augustus 2011

Spam your Tumblr !

Eindelijk is het dan zover, ik heb ook een tumblr-pagina aangemaakt! Ik kijk sowieso wel regelmatig naar enkele  leuke pagina's waarbij ik dan enkele leuke foto's en afbeeldingen downloadde. Een eigen Tumblr was dus een logische stap. Aangezien ik de pagina nog maar een paar dagen heb, weet ik ook niet zo goed wie te volgen. Vandaar mijn oproep: Spam Your Tumblr!Wat is Tumblr ?
Tumblr is goed te vergelijken met Blogger. Het is een soort 'foto-blog', waarbij je zelf foto's kan uploaden en plaatsen, maar je kan ook foto's rebloggen. Dit wil zeggen dat je een foto van iemand overneemt en dit ook aangeeft. Op deze manier is het ook duidelijk van wie de foto werkelijk is, ere wie ere toekomt!
Waarom heeft Muffins At Tiffany's een Tumblr-pagina?
Omdat ik het leuk vind om naar mooie foto's afbeeldingen te kijken. Het is een leuk tijdverdrijf en ik word er vrolijk van! Natuurlijk is het een andere manier om mijn blog nog meer in de schijnwerpers te zetten. Alle reclame is goed!
Wat kan je verwachten?
Ik hou van melige foto's met veel roze, parels, make-up, poesjes, fashion, beauty,... *surprise* Zoals ik al zei, ik word er vrolijk van!
Waar kan ik Muffins At Tiffany's vinden op Tumblr?
Heel eenvoudig! klik op volgende link http://muffinsattiffanys.tumblr.com/ :)

Nu is het aan jou! Laat een link achter van jouw Tumblr-pagina, vertel kort welk soort foto's er te vinden zijn zodat ik jou kan volgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie