woensdag 3 augustus 2011

Sleek Pout Polish in Pink Cadilac

De 'Pout Polishes' van Sleek, ik had er al veel over gehoord, maar ik had er nog nooit één van dichtbij gezien. Daarin moest verandering komen, dus ik besloot een vrolijk roos exemplaar aan te schaffen. 'Pout Polisch, tinted lip conditioner', dit doet me vermoeden dat het product verzorgend werkt én een mooi kleurtje aan je lippen geeft. I sure hope so!
Sleek Make Up Pout Polish - Pink Cadilac - 6.00 euro

De verpakking van de Pout Polish vind ik heel fijn. Het zwarte deksel met roze opschrift oogt erg punkachtig, wat ik wel kan appreciëren. Het doorzichtige potje toont onmiddellijk de kleur van het product, zodat er geen verwarring mogelijk is! Het potje opent makkelijk en is goed af te sluiten. Achteraan het potje staan de naam van de kleur, de ingrediënten en andere gebruikelijke informatie.

'Tinted lip conditioner', dat is wat op de rand van het deksel geschreven staat. 
'Tinted' laat me vermoeden dat het gaat om een product dat een bepaalde tint achterlaat en m'n lippen een bepaald kleur geeft.
'Conditioner' laat me hopen dat dit product m'n lippen ook voedt en verzorgt zodat ik, geen droge, maar zachte lippen krijg.

Naakte lippen
'tinted' lips 
En ja, mijn vermoedens en verwachtingen worden helemaal ingelost! Zoals je ziet is het effect van de Pout Polish wel degelijk zichtbaar op m'n lippen. In real life is de kleur feller dan op de foto. Niet zo fel als die van Pink Cadilac in het potje, maar het gaat er naartoe. Ik ben al blij dat het geen transparant effect geeft, want dat is altijd een afknapper bij dit soort producten.
Vervolgens vind ik de Pout Polish erg prettig aanvoelen op m'n lippen. In het begin plakt het een beetje, maar dat gaat snel voorbij. Het product maakt m'n lippen ook lekker zacht. Het effect ervan is te vergelijken met dat van de betere lippenbalsem. Ik nam de proef op de som en ging een dag op stap met enkel de Pout Polish en ging lippenbalsem. Als lid van de 'ikbenverslaafdaanlippenbalsem'-club, was dit voor mij een hele uitdaging. Gelukkig heb ik m'n trouwe lippenbalsem van MNY niet gemist. No offence, maar de Pout Polisch is gewoon een erg fijn product!
Naast het verzorgend effect en het leuke kleurtje, heeft de Pout Polish ook een fijn geurtje (Ja, dat rijmt!) Wie van cocos en vanille houdt, is in for a treat!

Je hebt het vast al gemerkt: ik ben fan! Wanneer ik heel kritisch ben, zou ik kunnen zeggen dat 6euro misschien wat aan de 'dure' kant is voor dit product, maar tenslotte krijg je er echt wel een hele hoop Pout Polish voor. 

Ik bestelde mijn Pout Polish bij BeautyByElke.

Heb jij al een Pout Polish van Sleek geprobeerd? Of stel je me graag voor aan jouw favoriete lipproduct?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie