dinsdag 2 augustus 2011

Sleek Oh So Special Palette

Jullie konden het een tijdje geleden hier al lezen, ik plaatste weer een bestelling bij BeautyByElke. Net zoals vorige keer, bestelde ik enkele producten van Sleek. Ook op twitter schreeuwde ik het al van de daken: ik had eindelijk het Oh So Special Palette van Sleek besteld! Het Oh So Special Palette zag ik al vaak op andere blogs voorbij komen en ik werd telkens weer verliefd. Sinds vrijdag, toen ik het palette ontving, is de liefde enkel gegroeid!
Net zoals vorige keer was de service van BeautyByElke weer op en top! De verzending werd voorzien van een zegel. Op deze manier was het voor mij duidelijk dat de enveloppe niet meer was geopend sinds ze verzonden werd.

De producten werden zorgvuldig ingepakt, zodat ze veilig bij mij aankwamen.


Wie goed heeft opgelet, ziet dat ik maar twee producten ontving, terwijl ik er eigenlijk drie bestelde. De blush die ik bestelde, was niet meer voorradig. Elke liet me dit via mail weten en compenseerde dit kleine ongemak door de prijs van het product + een deel van de verzendingskosten onmiddellijk terug te storten.

Laten we nu over gaan naar dat gene waar jullie zitten op te wachten: foto's en swatches van het Oh So Special Palette!
Het standaard zwarte uiterlijk van het Sleek palette wordt vergezeld van een kleurrijk doosje, waarop de naam duidelijk zichtbaar is. Deze naam is echter niet zo duidelijk aangegeven op het palette zelf. Wie een hele verzameling Sleek palettes heeft, is dus wel even op zoek naar het juiste. De naam staat namelijk in zeer bescheiden letters op de achterzijde van het palette. 
Op zich is hier dus niets mis mee, maar het was leuk geweest indien er iets oh so special was toegevoegd aan het standaard zwarte uiterlijk.

Nadat ik de verpakking grondig keurde (humhum), opende ik het palette. Ik zou kunnen zeggen dat ik ontroerd was door wat ik toen zag, maar dat vinden jullie vast overdreven :) Kijk even mee, dan snap je wel waarom!


bow - organza - ribbon
pamper - gateau - the mail
Hier zien jullie al drie van mijn favoriete kleuren: bow is perfect als highlighter, pamper en gateau zijn gewoon te schattig voor woorden! Iets wat minder goed te zien is op de foto's van het palette, maar wel bij de swatches, is dat organza en gateau een fijne shimmer hebben. Very nice!

gift basket - glitz - celebrate
boxed - wrapped up - noir

In het tweede deel van het palette zitten eerder donkere kleuren. Gift basked, Glitz en Celebrate bevatten opnieuw een fijne shimmer.

Ik vind dit palette werkelijk Oh So Special omdat...
  • Het een unieke, maar toch draagbare mix van kleuren biedt.
  • Het palette geschikt is voor neutralen en opvallende looks.
  • Het zowel matte kleuren als kleuren met een shimmer bevat.
  • Het zoals alle palettes van Sleek (die 7.25euro kosten) betaalbaar is.
  • De pigmentatie best wel OK is.
  • De kleuren mooi te blenden zijn.

... omdat het niet perfect is.
  • De pigmentatie van de lichte kleuren is iets minder goed dan die van de donkere kleuren.
  • De oogschaduws nogal korrelig zijn.
  • De verpakking mocht iets meer 'gepimpt' worden.


Wat vinden jullie van het Oh So Special Palette: wil je het meteen hebben (misschien had je het zelfs al) of is vind je er helemaal niets speciaal aan?

Morgen vertel ik jullie wat ik van de Pout Polish van Sleek vind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie