maandag 15 augustus 2011

Shoplog 11.08.11

Vorige week ging ik na mijn laatste dag vakantiewerk even shoppen. Ik werkte in Brussel, dus de keuze was snel gemaakt: de Nieuwstraat te Brussel! Aangezien deze straat echt immens groot is en er dus ook honderden winkels zijn, is het geen slecht idee om een plan te hebben alvorens je begint te shoppen. Ik ken mezelf, indien ik dit niet doe geef ik massa's geld uit en loop ik er een hele dag van de ene winkel naar de andere. Tijd en geld, twee dingen die ik helaas niet in overvloed heb! Mijn plan was dan ook heel eenvoudig: een bezoekje brengen aan Forever21 en een paar peacock-oorringen shoppen!


Begin deze maand opende Forever21 zijn eerste filiaal in België. Er werd zoveel over geschreven en gezegd, dat ik mijn nieuwsgierigheid niet langer kon onderdrukken en besloot te gaan kijken what the fuss is about.
Ik had gehoord dat de winkel groot was, maar dat was duidelijk een understatement. De winkel is echt immens! In het merendeel van de winkel hangt vol met kledij terwijl het achterste deel bestemd is voor schoenen en accessoires. De kledij valt te omschrijven als Zara meets H&M meets River Island en dat allemaal aan een heel zacht prijsje. De prijs is trouwens iets waar ik echt van schrok! Telkens ik naar een prijskaartje keek, verwachte ik meer dan het dubbel van de aangegeven prijs. 
Na enige tijd te hebben rondgesnuffeld tussen de schattige jurkjes en vrolijke topjes, trok ik met zes stuks richting pashokje. Zes stuks in één winkel is best veel voor mij, dus ik wist ook nog niet of ik wel alles zou kopen. Éénmaal ik begon te passen, werd al snel duidelijk dat dat geen optie was: alles was te groot! Wanneer ik zeg 'te groot' bedoel ik niet gewoon oversized, maar echt een maat te groot. Ik geef toe dat ik een kleine maat heb, maar zowat elke kledingstuk in de maat small was te groot. Tot mijn grote spijt kon ik slechts drie van de zes stukken meenemen. De stukken die ik moest laten liggen, waren uiteraard ook degene die ik het mooist vond. In het verleden zou ik al snel een oogje hebben dichtgeknepen en ze toch meegenomen, maar de ervaring leert dat ik het dan toch niet draag. Jammer!
Hieronder zie je wat ik wel kocht.

'Knit top - lavender'  - 14.75 euro
'Sleepwear Shorts - Peach/Black' - 6.90 euro
'Underwear - boyshort - Cream/Black' - 3.90 euro
Na een bezoekje aan Forever21, begon mijn zoektocht naar een leuk paar peacock-oorringen. Ik dacht dat dit een eenvoudige opdracht zou zijn, maar niets bleek minder waar. Na enkel winkels bezocht te hebben, had ik nog steeds niet wat ik wilde. Bij Six, kwam ik dit paar tegen. 
Six - 4.95 euro
Het zijn geen 'echte' pauwenveren, maar ik nam ze toch mee voor het geval dat ik echt niets anders tegenkwam. Nu moet je weten dat de winkel van Six helemaal aan het begin van de Nieuwstraat is. Ik liep dus rustig alle mogelijke winkeltjes af tot ik bij Claire's kwam. Helemaal aan het einde van de Nieuwstraat. En ja, daar vond ik het perfecte paar peacock-ooringen!
Claire's - 6.95 euro
Even dacht ik eraan om ze niet te kopen, maar tenslotte vond ik die van Claire's echt veel mooier. Ze zien er ook een stuk natuurlijker uit. Aangezien ik het voor de prijs ook niet moest laten, nam ik ook dit paar mee. Tja, nu heb ik dus twee paar peacock-oorringen :)


Die dag ging ik ook lang bij het Kruidvat. Hieronder zie je een overzicht van de dingen die ik kocht.

Essence - Stay With Me Longlasting Lipgloss - 1.99 euro/stuk
Gosh - Eye Shadow Brush Round - 8.99 euro
Gosh Professional Tools - Eye Shadow Brush Flat - 7.99 euro
Catrice Ultimate Nail Lacquer - Sweets for my Sweets - Run Forest Run
Catrice -  Liquid Liner Waterproof - 3.79 euro
Catrice - Mineral Powder - 020 Sahara Beige - 1.00 euro (uitverkoop)
Helaas liet ik deze onmiddellijk vallen! Jammer
De meeste van deze producten zie je binnenkort wel verschijnen in een artikeltje :)

Welke leuke spulletjes kocht jij onlangs? En wie is er al eens langsgeweest bij Forever21 Brussel? Of wacht je tot Forever21 Antwerpen de deuren opent? :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie