maandag 22 augustus 2011

Shampoo voor prinsesjes

Vorige week ging ik (voor de zoveelste keer) naar de Efteling. Ja ik weet het, ik ben er misschien al wat te oud voor, maar ik vind het daar zo gezellig dat ik maar blijf terugkeren. Naar goede gewoonte snuisterde ik bij het verlaten van het park even in de souvenirwinkel. Naast de gebruikelijke dingen (Pardoes-gadgets, elfenkleertjes,...) zag ik dit keer iets wat ik niet verwachte: shampoo! Neen, niet zomaar shampoo: Shampoo voor Prinsesjes! Aangezien ik een echt meisje ben, ik mijn haar mijn leven lang zal moeten blijven wassen en de prijs belachelijk laag was, kon ik niet anders dan deze shampoo mee nemen. 


Efteling - Shampoo voor Prinsesjes - 2.50euro

Mijn verwachtingen lagen niet heel hoog, maar de verpakking liet me niet helemaal onberoerd. Vooraan op witte de verpakking staat Doornroosjes (zoals ze te zien is in de afleveringen van Sprookjesboom). Daarbij staat in roze letters 'Shampoo voor Prinsesje'. Ik zei het al, ik ben een echt (na├»ef) meisje, dus ik kon hieraan echt niet weerstaan! Indien ik dit had gezien op vijfjarige leeftijd was ik waarschijnlijk gek geworden van enthousiasme. 
Naast de verpakking was ook de geur doorslaggevend. Ik zou de geur omschrijven als 'een straffe bloemengeur' maar mijn vader heeft het over 'een snoepgeur'. Het gaat dus om een zoete geur :)De shampoo belooft een anti-klit effect te hebben en hetzelfde effect te geven als wanneer er een conditioner gebruikt is. Ook zou hij pH huidneutraal zij en geen parabenen of zeepresten bevatten. Ook mooi meegenomen: mild voor de ogen!

Toen ik thuiskwam ben ik als een gek mijn haar beginnen wassen. Neen zo gek ben ik nog net niet! :D
De volgende dag was mijn haar wel aan wasbeurt toe en ja natuurlijk gebruikte ik daarvoor de shampoo voor Prinsesje!
Toen de shampoo een de flacon kwam, schrok ik wel een beetje. De shampoo leek me erg dun en in m'n hoofd had ik hem al afgeschreven. Toch zette ik door en begon m'n haar te wassen. Tot m'n verbazing begon het geheel wel mooi te schuimen. Eens ik m'n haar had afgespoeld en afgedroogd, was er van de leuke geur helaas niets meer te merken. Jammer! De shampoo zou het effect van een conditioner moeten evenaren. Hoewel m'n haar vrij makkelijk te doorkammen was, nam ik geen risico's en bracht toch nog een conditioner aan. 
Ik heb het idee dat m'n haar minder snel vet wordt van deze shampoo, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. 


Deze shampoo is zeker een aanrader wanneer je in de Efteling bent en je op zoek bent naar een leuke souvenir. Het is weer iets want anders he!
Voor de liefhebbers is er ook nog de Handzeep voor Prinsesjes en een Douche- en Badgel van Roodkapje. Ook aan jonge mannen die graag het kind uithangen is gedacht! Voor hen (of gewoon voor kinderen) is er de Shampoo van Wolf en Douche-en Badgel van Draak! Al deze producten hebben vreemd genoeg ook allemaal diezelfde snoep-geur...

Wat was de laatste souvenir die jij in een pretpark kocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie