donderdag 11 augustus 2011

Posie Tint by Benefit

Sinds ik voor het eerst iets van Benefit kocht, keek ik al uit naar mijn volgende aankoop. Aangezien ik een vakantiejob heb ik Brussel, was een uitstapje naar Galeria Inno onvermijdelijk. In België zijn de producten van Benefit enkel te koop bij Galeria Inno Antwerpen en Brussel. Ja ik had weer geluk :) Ik kocht twee producten die ik later ook van mijn verlanglijstje schrapte. Vandaag laat ik jullie alvast één product zien: Posie Tint!Posie Tint is een lip and cheek stain in een mooie roze kleur. De lip and cheek stain's van Benefit zijn ook verkrijgbaar in 'Bene Tint' (rood) en 'Cha Cha Tint' (oranje).

Benefit - Posie Tint - 32 euro
De verpakking is erg leuk, kleurrijk en past perfect bij het product. Zowel op het doosje als op het potje staat duidelijk te lezen om welk product het gaat en hoe het gebruikt moet worden. Love it!Wat doet Posie Tint?
Posie Tint is een lip and cheek stain. Dit wil zeggen dat je het product zowel op je lippen als je wangen kan gebruiken. Het product trekt in de huid / lippen, waardoor je er de hele dag (of toch bijna de hele dag) goed uit ziet. 


Net zoals bij High Beam lijkt Posie Tint op het eerste zicht op een potje nagellak. Persoonlijk vind ik deze vorm wel handig en gebruiksvriendelijk.

Hoe gebruik je Posie Tint?
Met het kwastje breng je enkele stippen aan op de wangen. Vervolgens blend je dit verder open met de vingers. Hetzelfde geldt voor de lippen. Je kan de kleur eenvoudig opbouwen en het zo fel maken als je zelf wil. Zeg nu zelf, makkelijker kan toch niet?

Posie Tint op m'n wangen
Posie Tint op m'n lippen
Persoonlijk hou ik het graag rustig, zeker voor een dagelijkse look. Toch vind ik dat dit subtiele effect er best wel mag zijn.
De pigmentatie van Posie Tint is geweldig en doet wat ik ervan verwachtte. Posie Tint gaat ook heel goed samen met Girl Meets Pearl, samen vind ik ze nog geweldiger dan apart! :D 


Je raadt het al, ik ben verliefd! Alles aan dit product is geweldig! De roze kleur is dan ook perfect voor de zomer. Ik denk er al aan om Bene Tint te kopen voor de winter :) (elk excuus is goed)
Het enige 'nadeel' is de prijs: 32 euro is niet niets! Gelukkig krijg je wel een product van zeer degelijke kwaliteit dat ook nog eens multi-inzetbaar is.

Heb jij al ervaring met de lip and cheek stain's van Benefit? Is 32 euro teveel of zie je het als een investering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie