maandag 8 augustus 2011

Nivea Intense Repair: Ontwarrende Crème

Jullie konden het in dit artikeltje al lezen: ik zou een nieuw product testen het haar. Nieuw, in die zin dat het mijn oude vervangt. Het product in kwestie is een ontwarrende crème van Nivea uit de Intense Repair lijn. Ik nam het product mee op reis omdat de werking ervan heel eenvoudig was en dus ook heel wat tijd bespaard.Voordien maakte ik gebruik van een conditioner waarvan ik steeds dacht dat hij wel OK was. Dat was tot ik het effect van de ontwarrende crème van Nivea had gezien! M'n oude conditioner is verbannen naar een donker hoekje van de badkamer...

Nivea - Intense Repair Ontwarrende crème - 4.55 euro
De producten van Intense Repair van Nivea staan hoog op m'n favorieten-lijstje. Ze beloven het herstel van droog en beschadigd haar en die belofte wordt ook deze keer ingelost!Het product is heel simpel te gebruiken. Via een pompsysteem wordt het de ontwarrende crème uit de standaard Nivea verpakking gehaald. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het product inderdaad een zeer creamy en aangename structuur. Er wordt geen bepaalde geur afgegeven, dus hiermee kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan.
De verpakking raadt aan '1-3 hazelnootjes crème' gelijkmatig over het haar te verdelen. Zelf verdeel ik een hoeveelheid, zoals aangegeven op de foto over de punten van mijn haar.
Vervolgens hoef je het product niet uit te spoelen! Dit is voor mij een groot pluspunt, aangezien je op deze manier toch wat tijd kan besparen. Een gewone conditioner moet je aanbrengen, laten inwerken en uitspoelen. De ontwarrende crème van Nivea breng je aan et voila! Je kan het haar onmiddellijk en probleemloos kammen en föhnen. Wanneer het haar droog is, voel en zie je duidelijk het resultaat. 

Hoewel het product niet wordt omschreven als een conditioner, is de werking en het resultaat ervan volgens mij gelijk aan die van een conditioner. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit product en ik zal het in de toekomst zeker opnieuw kopen! De redenen hiervoor zijn dat het mijn haar zacht en gezond maakt en dat het snel werkt. 
Dank u wel Nivea!

Hoe verzorg jij je haar na het wassen? Heb je de Intense Repair lijn van Nivea al geprobeerd of is je haar sowieso al stralend gezond?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie