dinsdag 9 augustus 2011

Nail Polish by H&M: Pink Mist

Een nude kleurje op je nagels, het is deze zomer echt een trent! Eerst was ik niet helemaal overtuigd en liet ik het aan mij voorbij gaan, maar ondertussen ben ik toch voor de bijl gegaan. 'Pink Mist' van H&M was het lakje dat me over de streep trok. Voor een zeer laag prijsje maakte ik dus kennis met mijn eerste nude lakje. Vandaag vertel ik jullie hoe ik dit ervaren heb.

Nail Polish by H&M - Pink Mist - 3.99 euro
De verpakking van deze nagellak is erg standaard: een rechthoekig glazen flesje met een zwarte dop. Het rechthoekige model is easy on the eyes, maar het lakt een stuk minder makkelijk dan een ronde dop. Bovenaan het flesje hangt een stikkertje met daarop de naam de kleur. Lakjes waarvan de kleuren een naam hebben, hebben al een streepje voor bij mij :) Indien de naam op het dopje was gedrukt geweest, had het er net iets minder goedkoop uitgezien.

Het gaat hier om een nude en dus bleek lakje. Ik verwacht me aan een zeer dunne substantie...
Helaas wordt mijn vermoeden bevestigd: Pink Mist is een zeer dun lakje. Dit wordt ook onmiddellijk duidelijk tijdens het lakken.
Hier op de foto zie je het resultaat van drie laagjes Pink Mist. Ondanks het feit dat ik meerder laagjes gebruikte, is het wit van mijn nagels nog steeds duidelijk zichtbaar. Dit vind ik wel jammer, want verder lakt het heel aangenaam. 
Pink Mist is vrij sheer, waardoor je het best gebruikt voor een zeer natuurlijk look. Een extraatje voor je nagels zeg maar. Wanneer je opzoek bent naar een echt dekkend nude lakje, laat je Pink Mist maar beter links liggen.

De Nail Polish by H&M is helemaal niet duur, dus het was wel leuk om dit eens uit te proberen. Mijn moeder is er trouwens helemaal gek van!

Welke nude lakjes kan jij me aanraden of  welke wil je gaan hier graag eens zien langskomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie