zondag 14 augustus 2011

Nail of the Day: Skulls And Polkadots

Vorige week kon ik eindelijk weer een geweldig product van mijn wishlist schrappen, Skulls and Glossbones van OPI. Het mooie grijze lakje is zeer stijlvol en subtiel, maar het maakt je nagles toch dat beetje glamoureuzer. Omdat het lakje al honderden malen op evenveel blogs verschenen is, leek het me nogal saai om het 'gewoon' te swatchen. Vandaar dat ik het gebruikte als basis voor een heel eenvoudige nailart: polkadots!
OPI Pirates of the Caribbean - Skull and Glossbones - 13.99 euro
Et voila, een swatch van Skull and Glossbones! Don't you just love it?

Vervolgens werd dit lakje voorzien van een vrolijke toets: polkadots!
Pupa Lasting Color 300 - 6.25euro
Een review over dit lieve roze kleurtje kan je hier lezen.Hopelijk weten jullie deze eenvoudige creatie smaken :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie