dinsdag 30 augustus 2011

Nail of the Day: GlitterBarbie

Toen ik onlangs bij Claire's dit leuke glitterlakje zag, leek het me wel leuk om er eens een Nail of the Day mee te maken. Verwacht niets spectaculairs, ik vond de roze glitter op zich al speciaal genoeg :) De glitterlakjes van Claire's zijn trouwens echt budget-aanraders. De exacte prijs ontglipt me even (laten we zeggen twee euro) maar de kwaliteit is verrassend goed!De kleur krijgt een nummer, geen naam :(
Wie helemaal into glitter is, moet zeker eens langsgaan bij Claire's! Er zijn namelijk setjes met een tiental glitterlakjes aan een heel zacht prijsje!

Bij deze NOTD draag ik de glitter op alle nagels (met een transparante top-en basecoat) en kreeg ik een dekking na drie laagjes.
Je zou dit glitterlakje ook kunnen combineren met een ander gewoon lakje en dan slechts enkel nagels laten glitteren.

Hou jij van glitter op je nagels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie