woensdag 10 augustus 2011

Mini Manicure Set by Claire's

Enige tijd geleden liep ik met mijn vriendje wat te snuisteren bij Claire's. Ik merkte toen een schattige manicure setje op dat ik vervolgens van hem cadeau kreeg. Ik verwachte niet dat de kwaliteit van dit setje degelijk ging zijn, maar het zag er gewoon zo schattig uit! Meer foto's na de klik!


Het uiterlijk van dit schattige dingetje is gebaseerd op een postkaart met romantisch opschrift. Doordat het op een soort nep-leder gedrukt is, vind ik het lekker vintage ogen. Het voelt ook heel prettig aan. Het etuitje is ongeveer tien centimeter breed en vijf centimeter groot. Handig voor in je handtas!De binnenzijde van het etui is alles wat de buitenzijde niet is. Door het nep-leder aan de buitenzijde oogt het etui luxueus, maar de binnenkant is bekleed met goedkoop plastiek. 
Aan de linkerzijde zitten een schaartje en een nagelknipper. Recht zitten een tool om je nagelriemen achteruit te schuiven, een onbekende tool, een pincet en een nagelvijl.


Het schaartje is echt helemaal waardeloos! Het is duidelijk niet geschikt om je nagels  mee te knippen, maar zelf wanneer ik een klein velletje probeer weg te knippen lijkt het alsof de schaar gaat stuk springen. Wat zou je willen, het ding is haast helemaal uit plastiek gemaakt!

Daarnaast zit een nagelknipper. Dit gebruik ik eigenlijk nooit. Het is een goed alternatief om de velletjes mee af te knippen die de schaar niet aan kan. (Alle velletjes dus, want de schaar kan niets aan!)

Uiterst links zit een tool voor je nagelriemen. Daar kan je volgens mij weinig aan misdoen, dus die doet het wel goed.
Daarnaast zit een voor mij onbekend object. Het is een soort metalen stokje met aan één uiteinde een lepeltje (?). Waarschijnlijk ligt het wel aan mij, maar ik heb er echt geen idee van waarvoor dit dient! Het werkt perfect bij je nagelriemen, maar volgens mij heeft het een andere functie. Alle suggesties zijn welkom!
Naast het vreemde ding zit een pincet. Ik epileerde hiermee mijn vriend zijn wenkbrauwen (ja echt!) en het ging verrassend goed :)
Tenslotte zit er ook nog een vijl in het manicure setje. Deze vijl is zeer grof! Normaal gezien gebruik ik wel een grove vijl voor mijn teennagels, maar zelf daarvoor vind ik deze nog te grof.

Het hele setje koste zo'n zes euro (iets meer, iets minder, wie zal het zeggen?) en was gelukkig een cadeautje. Zelf zou ik het dus nooit kopen aangezien het enige bruikbare de pincet is. Het enige pluspunt dat ik kan bedenken is het mooie uiterlijk! (Niet dat ik meer verwachtte :D)

Wat was jullie laatste 'miskoop'?
Indien iemand denkt te weten wat ik met dat vreemde ding moet doen, laat het dan zeker weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie