vrijdag 12 augustus 2011

Maybelline NewYork: Forever Strong Pro

In dit shoplogje, van een hele tijd geleden, konden jullie al lezen dat ik een nagellakje kocht van Maybelline New York uit de Forever Strong Pro-lijn. Ik kwam er nog niet eerder toe om dit product te reviewen, maar vandaag is het dan toch zover. Vorige week kocht ik het al voor de tweede maal, dus dat wil toch al heel wat zeggen! Maybelline belooft sterke nagels door middel van een unieke formule. I think we have a winner!Maybelline New York Forever Strong Pro - 8.99 euro

De verpakking van deze flesjes is niet zo speciaal: een glazen flesje met een zwarte dop. Toch is het ontwerp uniek door de dikte van het flesje: terwijl andere flesje toch wel drie centimeter dik zijn, is dit flesjes ongeveer één centimeter dik. Het is als het ware platgedrukt! Hierdoor is ook het dopje heel smal, waardoor het onmiddellijk opvalt tussen al m'n andere lakjes. 
De kleur (het gaat hier om een base coat) is met een stikker aangegeven aan de bovenkant van de dop. Opnieuw erg handig wanneer je het lakje zoekt in je stash!

Wat belooft Maybelline?
Extreem langhoudende nagellak. Blijft tot 7 dagen perfect zitten. In 9 verschillende kleuren!Forever Strong Pro is een nieuwe nagellak lijn van Maybelline New York met de meest hippe en trendy nagellak kleuren van dit moment. Hetkleurassortiment sluit perfect aan op de kleuren die de New York catwalks sieren.Een uniek kenmerk van Forever Strong Pro nagellak isdat deze verrijkt is met calcium, ijzer en silica, waardoor de nagellak tot 7 dagen perfect op je nagels blijft zitten, zonder te chippen. Forever Strong Pro houdt langer dan ooit.
Hoe het zit met de 'zeven dagen perfect' blijven zitten, weet ik niet aangezien ik een basecoat heb. Ik heb wel het gevoel dat mijn nagels hiervan sterker worden. Het kan natuurlijk aan mij liggen, maar sinds ik Forever Strong gebruik breken mijn nagels minder snel af. Ik kan me de laatste keer dat het gebeurde zelfs niet meer herinneren! 

Vervolgens wil ik het ook nog even hebben over het borsteltje en de lak. Een stikker op het flesje beloofd '100% precision'. Ja opnieuw vertelt Maybelline niets dan de waarheid! Het borsteltje lakt echt heel aangenaam! De lak zelf is ook heel fijn: perfect van dikte en mooi uitsmeerbaar. 


Afgaande op m'n ervaringen met deze base coat, zou ik zeker nog lakjes uit dit assortiment kopen. Zowel het lakje als het borsteltje maken het aangenaam om mee te lakken. De verpakking is erg duidelijk en zorgt ervoor dat je de kleur onmiddellijk terug vind tussen je ander lakjes. Bovendien heb ik het idee dat m'n nagels er steviger van worden.

Hoe zijn jouw ervaringen met de Forever Strong Pro-lijn van Maybelline New York? Wat is jouw favoriete base coat? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie