vrijdag 5 augustus 2011

Hema Eyeshadow Base

Ik vertelde jullie eerder al dat ik de eyeshadow base van Hema voor jullie zou testen. Ik nam het spul mee op vakantie en was er aanvankelijk zeer tevreden over. Na een weekje liep het helemaal mis. De vraag is niet 'Waarom werkt het niet?', de vraag is 'Waar is hij naartoe?'. (Neen ik ben hem niet verloren!) Zoals gewoonlijk wil ik het eerste even over de verpakking hebben.


De eyeshadow base zit in een verpakking van hard plastiek, waardoor je in principe zou kunnen zien in hoever je het product opgebruikt hebt. In zwarte letters zijn de naam van het product en de ingrediĆ«nten weergeven. Deze foto's zijn genomen nadat ik de eyeshadow base slechts een week gebruikte en de tekst is bijna helemaal onleesbaar. Voor mij is dit al een minpunt. Het verandert niets aan het product, maar ik vind het gewoon niet netjes om het op zo'n manier te gebruiken.


De oogshaduw basis is voorzien van een eenvoudige sponsapplicator. Aanvankelijk vond ik deze wel fijn: hij gaf net genoeg product af en werkte aangenaam. Drie weken later erger ik me mateloos aan deze applicator. Hoe hard ik ook mijn best doe, er lijkt niets meer uit de verpakking te komen. Dat terwijl je toch goed ziet dat er nog heel wat product inzit! 
Ik krijg echt sterk de indruk dat mijn oogshaduwbasis helemaal is uitgedroogd, wat echt heel frustrerend is na drie weken.

Links: zonder Eyeshadow base - rechts: met Eyeshadow base
Ondanks de gebreken van de verpakking, doet deze oogschaduwbasis van Hema toch wat hij moet doen. De  kleuren worden intenser en mijn oogschaduw blijft langer zitten.

Het product mag dan wel goed zijn, ik zou deze echt niet meer opnieuw kopen. Het feit dat deze oogschaduwbasis zo snel lijkt uit te drogen, vind ik echt helemaal niet goed! Dit heeft waarschijnlijk veel te maken met de verpakking en de applicator, maar voor mij hoeft het echt niet meer. Ik kreeg eerder ook al gelijkaardige dingen te horen van anderen, dus deze keer ligt het niet aan mij :).
Gelukkige koste deze eyeshadow base slecht 3.25euro, maar na het schrijven van deze review vliegt hij gewoon in de vuilbak!

Mijn nieuwe eyeshadow base zit ondertussen wel in dit schattige zakje!

Hoe zijn jouw ervaringen met de oogschaduwbasis van Hema? Erger je je er ook zo aan of is het jouw partner in crime?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie