zaterdag 6 augustus 2011

Follow me please!

Muffins At Tiffany's is ondertussen al vier maand lang een feit. Het begon als een manier om de verveling tegen te gaan, maar ondertussen is het uitgegroeid tot een heuse hobby. Er is ook al een duidelijk verschil te merken tussen mijn eerste en meest recente review's en foto's. Ja, ik moet nog groeien en ik heb nog een heleboel onzekerheden, maar zulke dingen hebben tijd nodig. Ondertussen heb ik ook al een handje vol trouwe volgers, maar dat mogen er best meer worden! 


Waarom zou je Muffin's At Tiffany's volgen?
Wanneer je gebruikt maakt van de mogelijkheden om Muffin's At Tiffany's te volgen blijf je op een eenvoudige manier op de hoogte van alle nieuwe posts. De ene mogelijkheid werkt voor de ene beter dan voor de andere, dus er is voor elk wat wils!

Muffin's At Tiffany's kan je op verschillende manieren volgen.

Volgen via Google Friend Connector
Wanneer je MAF wil volgen via Google Friend Connector, heb je een een profiel bij Google nodig. Nadat je dit hebt aangemaakt kan je alle blogs die deze mogelijkheid bieden moeiteloos volgen via je dashbord.
Deze mogelijkheid vind je in de linker sidebar. Klik op 'Neem deel aan deze site' en alles komt in orde!
Volgen via BlogLovin.
MAF is ook te volgen via BlogLovin. Bloglovin is een platform waarop je al je favoriete blogs kan volgen. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en je kan aan de slag. Het is ook een leuke manier om nieuwe blogs, over de hele wereld, te leren kennen. Elke dag krijg je een duidelijke overzicht van de nieuwe posts. Het is ook een manier om snel te selecteren welke berichten je wel of niet wil lezen. Zo ben je geen uren bezig met het overlopen van alle verschillende blogs die je graag bekijkt.
Volgen via BlogLovin doe je via de knop in de linker sidebar. Een simpele klik volstaat!

Volgen via Twitter
MAF is actief op twitter, maar waarom zou je me volgen via twitter? Dagelijks tweet ik links naar de nieuwe posts, vertel ik over artikels die nog moeten komen en leg ik ook een stukje van mijn ziel bloot. Je komt meer te weten over de persoon achter MAF en je blijft op de hoogte van alles wat met de blog te maken heeft.
MAF volgen via twitter, doe je via de knop uiterst links op deze pagina. MAF is op twitter te vinden onder de naam MuffinSofie.

Volgen via e-mail.
Wie het liever eenvoudig houdt en geen account wenst aan te maken, kan MAF ook volgen via e-mail. Elke dag ontvang je een bericht met daarin het meest recente artikel. Het enige wat je dus nodig hebt is een e-mail adres. Dit adres vul je in in het vakje in de linkse sidebar, klikt op verzenden en je wordt automatisch op de hoogte gebracht van elke nieuwe gebeurtenis hier bij Muffins At Tiffany's. Simpel toch?

Tenslotte wil ik alle lezers die me nu al volgen hiervoor hartelijk bedanken. MAF staat namelijk nog in zijn kinderschoenen, dus het is leuk om te weten dat er mensen zijn die het kunnen appreciëren. THANK YOU!
Indien er binnenkort een groot aantal volgers zijn via Google Friend Connect, zou er wel eens een winactie uit de bus kunnen vallen! (Hiermee bedoel ik dan dat er minstens 60 volgers zijn.)

Ik hoop dat degenen onder jullie die MAF nog niet volgenden nu toch op de één of andere manier toch gaan volgen. Dank zij jullie allemaal krijgt MAF een kans om verder te groeien.

Feedback is ook steeds welkom, dus maak van deze gelegenheid gebruik om te zeggen wat je leuk vind of wat je stoort aan MAF!

Alvast bedank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie