zondag 28 augustus 2011

Eye of the Day: Natural Shimmer

Het Sleek Oh So Special palette, ik ben er echt gek op! Of letterlijk gek van. Sinds ik het heb gebruik ik haast geen ander oogschaduws. Vandaar dat het ook maar logisch is dat er vroeg of laat een Eye of the Day met dit palette zou verschijnen op Muffins At Tiffany's. Today is that ladies! Deze Eye of the Day bevat heel veel (heel veel!) shimmer, maar door de natuurlijke kleuren is deze ooglook ook heel draagbaar.

Gebruikte kleuren uit het Sleek Oh So Special Palette: bow, gateau, gift basket, wrapped up
Deze 'Natural Shimmer' is eenvoudig te creĆ«ren! Nadat ik een oogschaduwbasis aanbracht over het hele ooglid en eronder, bracht ik met een gewone oogschaduwkwast de kleur bow aan net onder m'n wenkbrauw. Vervolgens bracht ik gatteau aan op de binnenste helft van mijn bewegende ooglid en wrapped up aan de buitenste helft van m'n bewegend ooglid.
Vervolgens nam ik een een fluffy blendingkwast en bracht gift basket aan in de arcadeboog. 
Met een angled eyeliner brush, bracht ik wraped up aan op mijn waterlijn.
Om deze Eye of the Day af te werken, gebruikte ik een eyeliner van Catrice in de kleur Don't leave me en de OnebyOne mascara van Maybelline New York

(creepy eye)

Hoe vind je deze Natural Shimmer Eye of the Day? Zou jij hem dragen? Let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie