donderdag 25 augustus 2011

Catrice Ultimate Nail Lacquer

Toen ik vernam dat het vast assortiment van Catrice weer een metamorfose zou ondergaan, dacht ik onmiddellijk aan de nagellakjes. Ik had al enkele 'Ultimate Nail Lacquers', zoals die bij Catrice heten, maar er waren toch nog enkele kleurtjes die ik zeker wou hebben, maar nooit eerder te pakken kreeg. 'Sweets for my Sweets' en 'Rasberry Fields Forever' zijn er zo twee. Daarnaast vond ik ook 'Run Forest Run' wel leuk, aangezien ik nog geen enkel (geen enkel!) groen lakje had. Normaal gezien krijgt elk kleurtje een eigen artikel, maar aangezien het assortiment binnenkort toch gewijzigd wordt en deze lakjes er dan weer anders zullen uitzien, leek het me nogal nutteloos om alles apart te bespreken, vandaar dus drie lakjes in één artikel vandaag.
Sweets for my Sweets - Rasberry Fields Forever - Run Forest Run
Uiteraard zou ik liefst alle lakjes van Catrice hebben, maar helaas is het niet mogelijk om alles tegelijk te kopen. Dat zou trouwens niet leuk zijn. Nu heb ik het gevoel dat ik ze verzamel en ben ik blij (als een klein kind) wanneer ik weer een ander kleurtje op de kop getikt hebt. Indien ik gewoon alles tegelijk zou kopen, zou ik het maar half zou leuk vinden :) 
De lakjes die ik vandaag laat zien zijn, in mijn ogen, echte klassiekers. Vandaar dat ik ze perse wou hebben voor het assortiment weer veranderde. 
Laten we beginnen met mijn favoriet: Rasberry Fields Forever!


Waarom is dit mijn favoriet? Check die kleur! Warm rood, met dat klein beetje 'rasberry' erdoor heen. Ik draag niet zo heel vaak rode nagels, maar dit is echt één van de mooiste tinten rood ooit! 
In vergelijking met andere Ultimate Nail Lacquers, dekt dit lakje als geen ander. Één laagje en you're good to go. Heaven! 

Vervolgens toon ik jullie graag een zacht, zoet roos lakje: Sweets for my Sweets!


Sweets for my Sweets, dit lakje heeft z'n naam niet gestolen! Dit is echt een zeemzoet roos lakje: babyroos met een kleine shimmer. Perfect voor de zomer! Of om op een koude winteravond dat zomergevoel terug naar boven te brengen of om het begin van de lente te vieren of het einde van de herfst! Kortom, dit kleurtje is tijdloos.
Indien ik enkel afging op de substantie van Sweets for my Sweets, zou ik niet zo enthousiast geweest zijn. Dit lakje heeft namelijk drie laagjes nodig om tot een dekkend effect (zoals op de foto) te komen. Indien je dit kleine minpuntje er graag bijneemt, is dit echt een aanrader.

Tenslotte een heel ander lakje: Run Forest Run!


Ja dit is echt een groen lakje! Niet grasgroen, eerder 'struikgroen'. De naam 'Run Forest Run' is dus meer dan goed gekozen. Deze groene kleur is eerder iets voor durvers denk ik. Zelf vind ik draag ik zo'n kleur dan ook uitsluitend in de zomer, maar dat kies je uiteraard zelf.
Een stikker op de dop wijst er op dat het lakje dekt in twee laagjes. En dat is niet gelogen! Één laagje kan wel, maar twee maakt het resultaat net iets beter. Ik vind het altijd goed wanneer merken zich bewust zijn van de eventuele mankementen van hun producten en de klanten hierop wijzen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Dit waren de drie lakjes die ik onlangs kocht en die ik echt nog wou hebben voor Catrice's assortiment weer een verandering onderging. Naast deze 'Sweets for my Sweets', 'Rasberry Fields Forever' en 'Run Forest Run', vind je ook volgende kleurtjes Ultimate Nail Lacquer in m'n stash:

Welke kleuren Ultimate Nail Lacquer van Catrice zijn jouw favorieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie