donderdag 18 augustus 2011

Catrice Liquid Liner Waterproof

Mijn eyeliner van Gosh ging alweer een tijd mee en begon ook al enige ouderdomsverschijnselen te vertonen. Ik heb deze eyeliner altijd zeer fijn gevonden, maar ik probeer graag nieuwe dingen uit. Vandaar dat ik dit maal koos voor een eyeliner van Catrice. Ik had veel over deze eyeliner gelezen en gehoord, maar de meningen leken eerder verdeeld. Aangezien deze Catrice bekend staat om een budgetmerk dat toch kwaliteit weet af te leveren, besloot ik het er op te wagen...
Catrice Liquid Liner Waterproof - 3.79 euro

De verpakking is eenvoudig en compact. De Liquid Liner is van een standaardformaat en komt in de kleur van de eyeliner (zwart in dit geval). De naam van de kleur is ook met een stikker aangegeven op de Liquid Liner. Zoals je ziet koos ik voor een zwarte variant, die de naam '010 Don't Leave Me' kreeg. Dit product is verkrijgbaar in nog vijf andere kleuren. Aan keuze geen gebrek!

Het kwastje is ook iets speciaals, althans voor mij. Voordien gebruikte ik enkel liquid liners met een zacht kwastje of een sponsje. Niet dat dit een specifieke keuze was, het was gewoon altijd zo. Dit kwastje bestaat eerder uit zacht plastiek. Op het eerste zicht is dit misschien raar, maar ik vind het echt zo makkelijk werken! Ik zou haast durven zeggen dat ik dit leuker vind dan alles wat ik voordien probeerde! 

Hier zie je één streepje Liquid Liner op m'n hand. Hij geeft behoorlijk wat kleur (nu ja, zwart) af! 

Ik moet toegeven dat ik echt een handicap heb wanneer het op het aanbrengen van liquid eyeliner komt. Bij m'n rechteroog lukt het meestal wel, maar m'n linker oog is steeds een ramp. Volgens mij ligt het aan het borsteltje, maar nu gaat het ook links een stuk beter!


De eyeliner heeft een goede pigmentatie en is makkelijk aan te brengen, maar hoe zit het nu met het 'waterproof' gedeelte? Ik onderwierp deze Liquid Liner, die ook waterproof zou moeten zijn, aan de ultieme test: een dagje in een pretpark. Dit houdt in dat hij voor volgende hindernissen kwam te staan: een achtbaan, een wildwaterbaan, de regen, de zon en tranen van geluk! Het enige wat ik kan zeggen is : wauw! Deze eyeliner is wel degelijk waterproof! 's Avonds zag het er echt nog steeds perfect uit!
Het enige nadeel hiervan, is dat hij wat moeilijker te verwijderen is.

Indien je op zoek bent naar een degelijke waterproof liquid liner, kan ik je deze van Catrice zeker aanbevelen! Het plastiek 'borsteltje' is eerst een beetje raar, maar eenmaal je eraan gewoon bent is het echt heel fijn.

Wat is jou favoriete liquid eyeliner van dit moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie