vrijdag 19 augustus 2011

Ballerina Backstage by Essence: Grand-Plié in Black

Sinds enige tijd ligt de Ballerina Backstage Collectie van Essence in de winkels. Ik was niet heel enthousiast over deze LE, maar de blush soufflé leek me toch wel wat. Helaas vond ik een display waar slechts enkele lipglossjes en nagellakjes te vinden waren. Iemand (vermoedelijk meerdere personen) waren me voor. Aangezien er bij Kruidvat een speciale nagel-actie was, besloot ik om toch een lakje mee te nemen. De zachte roze balletkleurtjes deden me niet onmiddellijk iets, maar Grand-Plié in Black leek me wel interessant. Hoewel ik niet goed snap hoe dit aansluit bij het ballet-thema en ik voor velen spreek wanneer ik zeg dat dit eerder bij een Halloween LE past, vind ik het best een leuk lakje!Essence LE Ballerina Backstage Nailpolish - Grand-Plié in Black - 1.79 euro
De verpakking van dit lakje doet me denken aan de standaardverpakkingen van Catrice. Het leuke aan deze verpakking is de schattige kanten print op de dop! Zo blijven we toch even in het thema :)

De kleur van dit mooie lakje is niet onmiddellijk geschikt voor deze zomer, maar het is in elk geval origineel! Zwart met rode/oranje glitters, het heeft wel wat :) Gezien het hier om een donkere kleur gaat, verwachtte ik geen dun lakje. Helaas werd ik hierin ontgoocheld, want Grand-Plié in Black dekt niet in één laagje en is behoorlijk dun. Jammer, want het lakje lakt wel erg makkelijk. Na twee laagjes krijg je dan toch een heel mooi egaal effect! Nice :)


Op de onderste foto is duidelijk te zien dat dit lakje vrij dun is. Zelf met twee laagjes is het effect nog steeds vrij sheer, waardoor het eerder bruin dan zwart lijkt. Dit stoort me niet echt, omdat niemand ooit van zo dicht naar je nagels en je nagellak kijkt. 


Uiteindelijk ben ik wel blij met dit lakje. Hij is makkelijk aan te brengen, geeft een mooi resultaat en gaat pas na enkele dagen chippen. Voorlopig laat ik hem nog even aan de kant staan, maar eens oktober wordt dit vast en zeker één van mijn favorieten!

Welke items uit de Ballerina Backstage collectie wist jij te bemachtigen? Of is deze helemaal niets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie