dinsdag 23 augustus 2011

Ballerina Backstage by Essence: Blush Soufflé

Vorige week vertelde ik nog over de geplunderde display van de Essence Ballerina Backstage Collectie. Ik kon toen enkel een leuk lakje bemachtigen: Grand-Plié in Black. Hoewel ik erg blij was met dit lakje, vond ik het heel jammer dat de Blush Soufflé er niet meer was. Zaterdag liep ik toevallig langs een ander filiaal van Kruidvat en ja, daar was hij wel nog te koop! Lucky me!

Ballerina Backstage by Essence - Blush Soufflé - 01 Prima Ballerina - 2.79euro


Het uiterlijk van deze creamy blush valt in de smaak bij mij! Een eenvoudig glazen potje met een stijlvol zwart dekseltje. Het dekseltje vertelt duidelijk om wel product het gaat, wat altijd leuk is. De onderzijde van de Blush Soufflé geeft je alle nodige basisinformatie (houdbaarheid, de naam het kleur, om welk product het gaat,...) 


Het kleur van deze creamy blush past perfect bij het hele ballet-thema. Een zachte roze blush kan elk meisje wel gebruiken, non? 
De textuur was een aangename verrassing. Ik verwachte een vette, dikke cream die een slordig effect zou geven, maar niets is minder waar. De Blush Soufflé is heel fijn en zacht, wat het gebruik ervan aangenaam maakt. Het effect ervan is dan ook heel makkelijk op te bouwen. 


De shimmers horen niet bij de bij de blush. 
Zoals je ziet is het effect van de Blush Soufflé eerder subtiel en zorgt hij voor een natuurlijke look. Zoals ik al zei, het effect ervan kan je zelf eenvoudig opbouwen. Wie het graag wat feller en opvallend heeft, kan dit zonder problemen doen.


Ik ben fan! Deze creamy blush is zeker vast een aanrader: budget, goed gepigmenteerd, creëert een natuurlijk effect, what more can you wish for?
Wees er in elk geval snel bij, want deze blush is limited edition!

Welke spulletjes uit deze Ballerina Backstage kocht jij? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie