woensdag 31 augustus 2011

The August Muffin

Dit is alweer de laatste dag van de maand augustus en voor velen ook de laatste dag van de vakantie! Maar laat het niet aan jullie hart komen en geniet nog van deze laatste dag! (Hopelijk is het mooi weer vandaag!) Naar goede gewoonte toon ik jullie aan het einde van elke maand welke drie producten ik mijn favorieten waren. Deze keer is dat niet anders! De producten die ik deze keer geweldig vond zijn van, hoe kan het ook anders, Benefit en Sleek!
Laten we beginnen met Sleek!
Het Sleek Oh So Special Palette! Dit is het enige palette dat ik afgelopen maand gebruikte. Dat zegt al veel vind ik!


Erg netjes ziet het er dan ook niet meer uit! Vooral de eerste helft van het palette wordt vaak gebruikt. (Bekijk ook deze twitpic die enkel dagen na deze foto's genomen is) 
Voor een looks met dit palette, klik hier en hier!


Vervolgens was/ben ik ook helemaal gek van de tinted lip coditioners van Sleek. De kleur 'Pink Cadillac' is een mooie roze kleur die ideaal is voor de zomer! Hij bezorgt je lippen niet alleen kleur, maar hij verzorgt ze ook. Heaven!

Tenslotte is er ook nog een product van Benefit waar ik helemaal gek van was in augustus.

Posie Tint is een lip and cheek stain van Benefit in een mooie roze kleur. Opnieuw ideaal voor deze zomer: roos op de lippen en roos op de wangen :) Op het eerste zicht lijkt dit product fluo roze, maar eens je het op je wangen en lippen aanbrengt, krijg je een zacht roze effect. I love it!
Voor een look met Posie Tint, klik hier!


Welke producten heb jij in augustus graag gebruikt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie