zondag 3 juli 2011

Te mooi ?!

Onlangs speelden enkele vrienden van me een gezelschapsspel om de tijd te doden. Ik ben een slechte verliezer, dus ik kijk liever naar zulke dingen dan dat ik ermee speel. Op een bepaald moment vraagt iemand of ik niet meedoe. Wanneer ik zeg dat ik niet meedoe omdat ik liever kijk, zegt iemand: "Bang om een nagel te breken zeker!" Excuse me?


Toen deze opmerking werd gemaakt, schrok ik echt. Akkoord, ik vijl mijn nagels wel eens bij op dode momenten en ook mijn lippen krijgen regelmatig een verse lading gloss, maar dit vond ik toch wel overdreven. Ik zou nooit iets laten omwille van mijn haar of make-up. Ik bedoel maar: wanneer je iets leuk vind, ga je dat toch niet laten omdat je bang bent dat je er die dag niet fabulous zal uitzien? 
Ik heb toen niet op deze opmerking gereageerd. Ik vond het tijdverlies om erover te discussiƫren, maar ik ben er toch over blijven nadenken.

Nu vroeg ik me af of jullie soms ook gelijkaardige opmerkingen krijgen en hoe jullie ermee omgaan. Heeft er bijvoorbeeld iemand gezegd: "Bang dat je mascara uitloopt in de regen?" Ben je dan helemaal Naomi Campbell on him/her gegaan of laat je het gewoon over je heen komen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie