zaterdag 9 juli 2011

TAG: How Much You've Changed

Deze tag, kreeg ik van Laurence, waarvoor dank! Het gaat er dus om dat je door middel van foto's toont hoe je door de jaren heen veranderd bent. Ik ging op zoek naar enkele leuke foto's en het was leuk om op die manier nog eens herinneringen op te halen. Toch twijfelde ik eerst nog een beetje of ik deze tag wel zou doen.  Zulke foto's zijn natuurlijk wel persoonlijk. Maar zoals je ziet heb ik mijn schroom overwonnen! 


Op een dag, 21 jaar geleden....
Enkele maanden oud!
... besloot ik om mijn washandje op te eten.
Ongeveer 1 jaar oud
Ongeveer 2 jaar oud.
Jaja, ik had er zin in toen! Dit was ten tijde van de 'Samson Rock'.

3 / 4 jaar oud
5/6 jaar oud
Oh wat was ik blij dat ik bij de Sint mocht. Check die palmboom! (Dank u mama)

7/8 jaar oud
Weg met die melktanden! Hier had ik net een zeester gevonden geloof ik :)

10 / 11 jaar oud
Ik heb weer al mijn tanden! En mijn haar is dubbel zo lang :D

12 / 13 jaar oud
Nog steeds met lange blonde haren. En blijkbaar ook sproeten :)

13 / 14 jaar oud
En toen liep het fout! Waarom weet ik niet, maar ik wou krullen. Doe ik nooit meer :s

Hier ontbreken enkele foto's van toen mijn haar rood was. Jammer genoeg kon ik deze niet onmiddellijk vinden.
18 jaar
Door de permanent in m'n haar heb ik er ook een groot stuk moeten afknippen. (Dat was niet fijn) Opnieuw blond!

19 jaar
M'n haar is opnieuw een beetje gegroeid, verder geen verschil :)

20 jaar
Ik besluit mijn haar donkerbruin (bijna zwart) te verven. Het is eens iets anders :D

21 jaar
Dit is een foto van enkele weken geleden :)

Buiten mijn haarkleur vind ik zelf dat ik weinig veranderd ben. Uiteraard gaat je gezicht er op een bepaald moment anders uitzien omdat je ouder bent, maar al bij al valt dat nog mee vind ik :) Wat vinden jullie?

Ik geef deze tag door aan Maaike, Joyce en Stamatia. Wanneer je er niet bijstaat, maar hem toch graag doet, doe het dan gewoon! Ik weet gewoon niet goed wie hem al gedaan heeft en wie niet :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie