zaterdag 16 juli 2011

Parlez-Moi d'Amour by John Galliano

Deze week in 'The Commercial Muffin' kijk ik graag met jullie naar de reclamecampagne van 'Parlez-Moi d'Amour' van John Galliano. Met dit zoete parfum in de hoofdrol en Taylor Momsen als tegenspeelster kan het niet fout lopen. 'Parlez-moi d'Amour', het tweede parfum van John Galliano, zag het levenslicht in het najaar van 2010.Taylor Momsen voor John Galliano
Het Product
Het romantische parfum met een zoete toets bestaat uit ingrediënten van o.a.: bosbessen, bergamot, muskus, amber, gember, sambac, jasmijn en Turkse roos. Om deze geur te creëren ondernam Aliénor Massenet (de vrouw die de geur tot stand bracht) een reis naar Spanje. Als basis voor dit parfum wou ze namelijk gebruik maken van muskus. Om de perfect geur te vinden ging ze dus naar Barcelona. 
De verpakking van dit parfum is to die for. Het flesjes ziet er romantisch en meisjesachtig uit. Wat ik zelf heel leuk vind, is het feit dat er een soort 'postzegel' op hangt.
De naam van het parfum is gebaseerd op een lied van Edith Piaf: Parlez-moi d' Amour.

De Commercial

Naast het romantische parfum 'Parlez-moi d'Amour' zien we ook Taylor Momsen in deze commercial. Taylor Momsen werd bekend als Jenny Humphrey uit de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen band 'The Pretty Recless'.

Taylor Momsen in 'Gossip Girl'
'The Pretty Reckless'
De commercial geeft een ideaal beeld van het parfum: romantisch met een scherp kantje. Dit is naar mijn gevoel volledig te danken aan de stijl en de persoonlijkheid van de jonge actrice. De zangeres van 'The Pretty Reckless' voelt zich naar eigen zeggen niet compleet zonder parfum. Taylor geeft aan dat ze vereerd is om het gezicht van zo'n geweldig parfum te zijn.

Bekijk hieronder de volledige commercial.

Wie nog niet genoeg heeft van 'Parlez-moi d'Amour' en op zoek is naar nog meer Taylor Momsen kan ik doorverwijzen naar de website van John Galliano en zijn parfums: http://www.johngallianoparfums.com/. Het loont de moeite!
bronnen: klik!
Hoe vinden jullie deze commercial met Taylor Momsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie