maandag 4 juli 2011

OPI: Mermaid's Tears

OPI Pirates of the Caribbean - Mermaid's Tears - 13.95 euro
'Mermaid's Tears' is lakje uit de OPI Pirates of the Caribbean Collectie en dus ook limited edition! Hoewel ik niet goed snap hoe deze kleuren verband houden met de film, vind ik ze stuk voor stuk uniek! Aanvankelijk was ik dan ook van plan om een mini-setje met vier kleurtjes uit deze collectie te kopen, maar aangezien dit mooie groene kleurtje daar niet tussen zat, koos ik resoluut voor 'Mermaid's Tears'. Meer info en foto's na de klik!
Voor ik verder ga stel ik je graag even voor aan alle zes de kleurtjes uit de OPI Pirates of the Caribbean Collectie.
Skull & Glossbones/Steady as She Roses/Sparrow Me the Drama/Planks a Lot/Strangers Tides/Mermaid's Tears/Silver Shatter
Hoewel ik 'Skull & Glossbones' ook wel een interessante kleur vind, springt 'Mermaid's Tears' er met kop en schouders bovenuit. Al maanden van voor het te koop was in België wist ik gewoon dat ik dit lakje moest hebben. Telkens ik het op een andere blog zag, begon mijn hart sneller te slaan. 

'Mermaids Tears' zou je kunnen omschrijven als een soort olijfgroene kleur, maar wanneer je hem op je nagels ziet, heeft het ook iets mintgroen. Zoals ik al zei, het is gewoon een heel speciale kleur.
Over de gebruiksvriendelijkheid van dit lakje valt niet te twisten.
Dit is alles wat je van een OPI-lakje verwacht: het smeert heel makkelijk open, het borsteltje is geweldig, het lakje droogt snel en dekt in één laagje. What more can you ask for?

Het resultaat is dan ook echt prachtig. Ja ik ben misschien wel heel enthousiast, maar voor één keer kan ik echt geen minpunten bedenken. Kopen die handel!

Wat is jullie favoriete kleur uit deze OPI collectie? Heb je die ook al in je bezit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie