maandag 18 juli 2011

On Holiday!

Vandaag vertrek eindelijk op reis! Het is geen verre reis naar één of ander exotische bestemming, maar een weekje weg in eigen land. Na een saaie vakantiejob waar geen einde aan leek te komen, kan ik er eindelijk even tussenuit knijpen en genieten van de Belgische kust. Maar wat neem je dan zoal mee?Deze week zal ik elke dag enkele producten tonen die ik meeneem naar de kust. De producten die ik meeneem, zijn ook producten die ik gebruik voor mijn dagelijkse routine. Op deze manier zien jullie dus ook wat ik elke dag gebruik.
De posts die deze week zullen verschijnen bestaan uit gerecycleerde artikels die eerder al verschenen, maar ook uit previews van producten waarvan je nog een review mag verwachten.
Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten.

On Holiday Part One: The Hair
On Holiday Part Two: The Face 1
On Holiday Par Three: The Face 2
On Holiday Part Four: The Eyes
Uiteraard neem ik nog veel meer producten mee, maar het leek me leuk om jullie toch enkele basics te laten zien.

Hoe zit het met jullie: naar waar gaat de reis en wat neem je zoal mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie