woensdag 20 juli 2011

On Holiday Part Two: The Face 1

Wanneer ik op vakantie ben, zie ik er toch graag goed uit. Gisteren had ik het al over haarproducten, maar ik heb graag dat mijn gelaat ook helemaal in orde is. Vandaag toon ik jullie drie basisproducten die bij mij zorgen voor een perfecte teint en egale huid. Morgen toon ik jullie drie producten die het gelaat verder doen stralen.Wat neem ik mee voor mijn gelaat? Een goede dagcrème van Matis, een primer van Gosh en een foundation van Pupa.

Matis - Dagcrème Shine Control Purifying Care - 58.40 euri

Een goede dagcrème is essentieel voor een mooi gelaat. Enkele jaren geleden ontdekte ik deze van Matis. Ik heb een eerder vette huid, waardoor ik dus ook vaak ga glimmen. Ik ging ten rade bij het plaatselijk salon. Daar werd mij deze crème aangeraden. Ik kende Matis niet en het blijkt ook niet zo'n bekend merk te zijn. Het is een Frans merk dat ik voorlopig enkel hier in he salon gezien heb. Zoals je al kan zien is het ook niet echt een budget-product. Gelukkig is het elke euro waard. 
Meer weten over Matis? www.matis-paris.fr

Gosh - Velvet Touch Foundation Primer - 15.99 euro
Deze primer van Gosh heb ik al een tijdje, maar ik ben er nog steeds erg tevreden over. Klik hier om te lezen waarom ik hem zo fijn vind.

Pupa - No Transfer Foundation - 01 - 29.90 euro
Ook deze foundation is al enige tijd één van mijn favorieten. Niet alleen omdat de kleur ideaal is voor mij, maar ook omdat hij heel makkelijk en efficiënt werkt. Je kan hier lezen wat ik er van vind. Ondertussen ben ik   al aan mijn tweede flesje bezig. Dat zegt genoeg niet waar?

Van mijn dagcrème vind ik zelf dat hij aan de dure kant is, maar ik heb het er voor over. Geef jij ook graag wat meer uit aan kwaliteitsproducten of hou je meer van budget? (Hiermee wil ik niet zeggen dat budgetproducten altijd van mindere kwaliteit zijn.)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie