donderdag 21 juli 2011

On Holiday Part Three : The Face 2

Gisteren kon je al lezen welke producten ik gebruikte als basis op mijn gelaat. Zoals beloofd laat ik vandaag enkele producten zijn die iets extra aan je gezicht geven. Wat heb je zoals nodig naast foundation? Juist ja: blush en highlighter!Nadat ik mijn foundation aanbreng, maak ik gebruik van een highlighter en een blush. Highlighter breng je aan op de jukbeenderen en op het wenkbrauwbot. Blush kan je aanbrengen op de appeltjes van je wangen. 

Benefit - Girl Meets Pearl - 28.05
'Girl Meets Pearl' is een highlighter die ik nog maar enkele weken heb, maar ik werd op slag verliefd. Ondertussen is het nog steeds grote liefde en is dit product één van mijn favorieten producten aller tijden. Waarom dat zo is kan je hier lezen.

Benefit - High Beam - 23.00 euro
Dit product kocht ik samen met 'Girl Meats Pearl'. 'High Beam' is dan een andere highlighter van Benefit. Deze is iets bleker. Ik breng hem aan op m'n wenkbrauwbot net voor ik m'n oogschaduw aanbreng. Hierdoor komt m'n wenkbrauwbot beter naar voor. Meer over dit product lees je hier.

Sleek Blush - Pixie Pink - 6.50 euro
Deze blush van Sleek zagen jullie eerder al terug komen in 'The June Muffin', wat toch al heel wat wil zeggen. Op zich lijkt deze kleur misschien wat hevig, maar op m'n huid ziet hij er heel mooi uit en is hij ideaal voor de zomer. De pigmentatie is dan ook geweldig! Hier lees je alles over de blush.

Wat is jullie favoriete highlighter / blush?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie