dinsdag 19 juli 2011

On Holiday Part One: The Hair

Zoals ik eerder al liet weten, zit ik deze week aan zee. Wanneer ik gewoon een daguitstapje naar zee onderneem, denk ik onmiddellijk aan mijn haar. Dit keer is dat niet anders. Iedereen kent het wel: veel wind en zout, waardoor je haar onmiddellijk droge punten; vette wortels en helemaal geen vorm meer heeft. Een ware nachtmerrie! Je kan dan aan het werk gaan met talloze producten die je haar toch in vorm moeten houden, maar deze zijn vaak slecht voor het haar. Vandaar dat ik enkel het essentiële meeneem. Een goede shampoo en conditioner en voor tussendoor een handige droogshampoo.Ik zei het daarnet al: ik gebruik echt niet zoveel producten voor m'n haar. Zeker niet aan zee, gewoon omdat het geen zin heeft. Wat neem ik dan wel mee?

Nivea - Shampoo Diamond Gloss

Een shampoo van Nivea uit het 'Diamond Gloss'-gamma. Ik vind zowat alle shampoo's van Nivea fijn, maar dit veruit mijn favoriet. Waarom? Ze zijn heel luchtig, niet vet, schuimen mooi en zijn makkelijk terug uit te spoelen. Ze ruiken ook helemaal niet naar zeep, maar lekker fris. Met 'Diamond Gloss' beloofd Nivea een schitterend glanzende haardos en wat mij betreft is het daar helemaal in geslaagd.

Nivea - Intense Repair Ontwarrende crème - 4.55 euro

Opnieuw een product van Nivea. Ik heb dit product nog niet gebruikt, dus voor mij zal dit ook een nieuwe ervaring zijn. De ontwarrende crème uit het 'Intense Repair'-gamma, heeft volgens mij dezelfde werking als een conditioner. De producten van 'Intense Repair' staan sowieso al voor een extra intensive verzorging, dat kon ik eerder al aan de lijve ondervinden. Ik kocht dit product omdat je het niet hoeft uit te wassen. Op deze manier hoop ik op vakantie tijd uit te sparen. Persoonlijk vind ik het altijd vervelend om te wachten tot mijn conditioner is ingetrokken en hem dan uit te spoelen. 
Ik ben benieuwd naar de werking en het resultaat van dit product, dus komende weken zal hierover ook een review volgen.

Batiste - Droogshampoo Original - 3.99 euro
Tenslotte neem ik ook een droogshampoo mee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nog nooit gebruikt hebt. Het wordt dus opnieuw een hele ervaring. Batiste is een merk dat ik al op verschillende andere beautyblogs zag langskomen, dus ik besloot het ook eens te proberen. Ik neem the original mee, maar ik koch ook de blush-versie. De originele versie is zo goed als geurloos, terwijl de blush-versie eerder een frisse geur nalaat. Het leek me wel handig om deze droogshampoo mee te nemen naar zee. Op de één of andere manier wordt mijn haar daar altijd ontzettend snel vet, dus ik hoop dat deze dan een goed hulpmiddel is.
Review volgt zeker!

Wat zijn jullie essentiële haarproducten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie