vrijdag 22 juli 2011

On Holiday Part Four: The Eyes

Eerder deze week kon je al lezen welke producten ik mee heb naar de kust. Het ging dan voornamelijk om producten voor het haar en het gelaat. Vandaag laat ik zien welke producten ik meeneem voor mijn ogen. Ik kon niet goed kiezen welke oogschaduw ik zou meenemen. Ik hou het graag rustig, maar wanneer ik wegga mag het wat heviger zijn. Ik koos dus voor een neutraal palette en een kleurrijk palette.Ik het sowieso iets te weinig mee :D


Zoals je ziet neem ik heel wat producten voor mijn ogen mee. Ik heb geprobeerd dit zoveel mogelijk te beperken, maar dit is volgens mij echt het minimum.

Ik vertelde het eerder al: ik kon echt niet kiezen welke oogschaduw mee moest. Ik koos voor deze twee palettes.
Sleek Chaos Palette - 7.25 euro

Dit palette van Sleek bevat zowel warme als koude kleuren en biedt daarom veel mogelijkheden. Het kan nooit kwaad om zoiets mee te nemen op vakantie :) De verpakking is ook lekker compact, waardoor het Chaos palette geen overbodige ruimte inneemt. Meer over dit palette lees je hier.

Catrice - Quatro Palette - Never Let Me Go! - 4.49 euro
Omdat ik ook wel van een neutrale look houd, nam ik ook het Never Let Me Go! palette van Catrice mee. Zoals je ziet heb ik het al flink gebruikt, wat er dan weer op wijst dat ik er toch wel tevreden over ben. Zoals ik in deze review al schreef, ben ik nog steeds een beetje ontgoocheld over de bovenste twee kleuren, maar verder is dit palette best goed.

Ik weet nu al dat ik op een bepaald moment ga denken 'Had ik dat, of dit ,of dat maar mee', maar ik kan nu éénmaal niet alles meenemen :)

Gosh eyelinerpen - Black - ?euro
Deze eyeliner van Gosh is voor mij echt onmisbaar. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen eyeliner draag. In deze post vergeleek ik de eyeliner van Gosh met die van Hema.

Vervolgens neem ik twee producten mee die nieuw zijn (voor mij).
Hema Eyeshadow base - ?euro
Het eerste product dat nieuw is (voor mij) is deze eyeshadow base van Hema. Voordien gebruikte ik de oogschaduwbasis van Catrice. Deze maakte ik onlangs op, dus vond ik het tijd om iets anders te proberen. Over dit product volgt zeker nog een review.

Maybelline New York - Colossal Volume Express Mascara - Cat Eyes - Black - 9.99 euro
Het volgende nieuwe product dat ik meeneem is deze Cat Eyes-mascara van Maybelline New York. Bij Kruidvat zijn nieuwe mascara's steeds goedkoper, dus ik besloot het toch eens te proberen. Ook hiervan mogen jullie een review verwachten!

Indien jij slechts één oogschaduw palette zou mogen kiezen, welk zou dat zijn?
(Indien ik het Sleek Oh So Special Palette had, zou ik zeker daar voor kiezen. Helaas moet ik nog even wachten :D)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie