vrijdag 8 juli 2011

Lipstick by The Body Shop


Normaal zou ik de naam van de lipstick in de titel van deze post zetten, maar helaas kan ik deze nergens meer terugvinden. Niet op de website en niet op het product zelf. Is dit het enige minpunt of is dit slechts een begin? Wanneer je verder klikt kom je er onmiddellijk achter!De verpakking van dit product is niet onmiddellijk speciaal. De lipstick zit in een metaalkleurig omhulsel. Langs het ene uiteinde staat het logo van de The Body Shop en langs het andere uiteinde een sticker met daarop het nummer (nummer!) van de kleur. Aan de verpakking is dus niet te zien om wat voor kleur het gaat, iets wat dus niet erg handig is. Zoals ik eerder ook al zij krijgen de kleuren nummers en geen namen.
Aan de verpakking moet dus nog wat gewerkt worden als je het mij vraagt!Ik kocht deze lipstick vooral om de kleur ervan. Ik was opzoek naar een zachtroze lipstick voor een subtiele neutrale lip. Afgaand op deze foto zou je denken dat dit een match made in heaven is, maar niets is minder waar. Toen de make-up artist deze lipstick opdeed in de winkel, was er nog geen vuiltje aan de lucht. Ik was dan ook heel blij met mijn aankoop tot ik ermee thuis kwam en merkte dat het kleur in een ander licht er eerder frosty uitzag. Not good!


Een ander minpunt van deze lipstick is de pigmentatie. Op bovenstaande foto lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar wanneer je de lipstick zomaar op je lippen aanbrengt, is hij (op dat frosty effect na) haast onzichtbaar . Dit is te danken aan de lichte kleur die ik koos. Het is dus raadzaam om een soort lip erase aan te brengen. Dit heb ik niet. Ik gebruikte hiervoor lippenbalsem en concealer. 
De lippenbalsem is ook echt noodzakelijk aangezien je lippen erg droog worden van deze lipstick.

Zoals je wel kan vermoeden, ben ik alles behalve enthousiast over dit product. Ik zou het dan ook niet opnieuw kopen.

Hebben jullie wel goede ervaringen met de lipsticks van The Body Shop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie