dinsdag 26 juli 2011

LipLiner by Gosh

Onlangs was ik bij Kruidvat in de 'Nu of Nooit'- bakken aan het rommelen. Daar zitten vaak leuke dingen tussen aan een nog veel leuker prijsje. Het was echt m'n lucky day, want ik vond een lipliner van Gosh aan 3.50! Ik gebruik graag lipliner als basis voor lipstick. Het toeval wil dat ik eerder die week een lipstick kocht waar deze lipliner ideaal voor was. Meer over de lipstick lees je later deze week, maar vandaag vertel ik je graag wat ik van de lipliner van Gosh vind.
Het uiterlijk van deze lipliner is best ok. Het ziet er strak en eenvoudig uit, zoals alle producten van Gosh. Er is duidelijk aangegeven om welk soort product het gaat. Zo weet je op een vroege ochtend dat het om lipliner gaat en niet om eyeliner. Altijd handig hé!

Zoals alle producten van Gosh, kregen de kleuren ook namen. Deze naam staat aangegeven op het uiteinde van het potlood. De kleur is daar ook zichtbaar. Ik kocht een lipliner in de kleur 'Peach Pearl'. (Of deze naam de kleur ook effectief omschrijft, is een andere zaak.)

De pigmentatie van deze lipliner mag er wel zijn. Bij één trek met het potlood is de kleur duidelijk waar te nemen op m'n huid. 
Hetgeen waar ik altijd bang voor ben bij een lipliner, is dat hij mijn lippen helemaal uitdroogt, of dat hij niet prettig aan te brengen is. Daarom gebruik altijd een klein beetje lippenbalsem vooraf. Hieronder zie je het resultaat.
Een beetje slordig aangebracht
Het resultaat mag er wel zijn, maar ik vond het toch niet zo aangenaam werken. Eerder probeerde ik de lipliners van Catrice en die vond ik prettiger om aan te brengen. Het effect was daar net ietsje beter.

Deze lipliner van Gosh ga ik zeker niet aan de kant laten liggen. Het is dus ook niet zo dat ik helemaal niet tevreden ben, maar ik had er gewoon iets meer van verwacht. Ook het feit dat de kleur perfect past bij m'n lipstick, komt dit lippotlood ten goede.

Hoe zijn jullie ervaringen met de lipliners van Gosh?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie