zondag 31 juli 2011

The July Muffin

Naar goede gewoonte laat ik jullie aan het einde van iedere maand drie favoriete producten zien. Deze week gaat het om twee nieuwe producten (parfum en bronzer) en een nagellakje dat ik al een tijd heb, maar 'herontdekte'. 
Laten we beginnen met het lakje, Lavender Love van Gosh.
Gosh Special Edition - Lavender Love
Waarom dit lakje favoriet is? Heel eenvoudig: de kleur is prachtig! Zelf mijn moeder (die dus helemaal niet van blauwe lakjes houdt) vind dit een mooie kleur. Vervolgens lakt hij ook nog eens met het grootste gemak. What more can a girl ask for? Ik kocht dat lakje einde mei en liet het sindsdien wat aan de kant liggen. Toen ik deze maand op vakantie ging, besloot ik het mee te nemen en herontdekte ik dit fijne lakje. Meer over Lavender Love lees je hier.

Een andere favoriet deze maand, was Heat van Beyoncé. Opzich is dit natuurlijk geen nieuw product, maar ik kocht het maar onlangs, waardoor het voor mij dus wel iets nieuws was.
Heat - Beyoncé
Heat is een zomers parfum dat erg zoet aandoet. Aangezien ik echt gek ben op zoete geurtjes, is het haast bijna vanzelfsprekend dat dit parfum één van mijn favorieten is. 
Topnoten; rode vanille-orchidee, magnolia, neroli, roze perzik
Hartnoten: kamperfoelienectar, bitterkoekjes, muskus
Basisnoten: reuzenpijnboom, tonkabonen, amber

Tenslotte zijn er ook nog de Golden Nuggets van de Catrice LE Papagena.
Catrice - LE Papagena - Golden Nuggets
'Golden Nuggets' is een bronzer die een zachte gouden glans achterlaat. De pigmentatie van deze pareltjes is echt uitstekend. Deze beide elementen maken het heel eenvoudig om van dit product te houden. Meer over deze Golden Nuggets, lees je hier.
Onlangs liet ik het potje vallen. Je kent dat wel: zo'n slow motion moment waarbij je weet dat het fout loopt en je alles voor je ogen ziet gebeuren, maar er toch niets kan aan doen. Vervolgens lagen alle pareltjes op de grond en stopte mijn hart een seconde met kloppen. Toen ik weer helder kon denken ben ik als een gek alle pareltjes gaan oprapen :) Gelukkig is kon ik het merendeel redden.


Kunnen jullie zich vinden in mijn favorieten of begrijp je helemaal niet waarom ik deze producten leuk vind?
Wat zijn trouwens jullie favoriete producten deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie