zaterdag 30 juli 2011

Huishoudelijke mededeling #01

Wie MuffinsAtTiffany's volgt, weet dat er vandaag normaal gezien een Commercial Muffin online komt. In de Commercial Muffin probeerde ik steeds het verhaal achter een bepaalde reclame te zoeken. Kwam nooit veel reactie op die posts, maar ik vond het leuk om te doen. Nu ook voor mij de fun er af is, lijkt het me een goed idee om geen nieuwe Commercial Muffin's te posten. Het is dus tijd voor een nieuwe rubriek.


De nieuwe rubriek zal net zoals de Commercial Muffin om de twee weken verschijnen op zaterdag. In dat opzicht verandert er dus niets.


De nieuwe rubriek heet The Question Muffin, geĆÆnspireerd op 'The Sunday Question'. Het idee is dan ook heel eenvoudig: Ik stel een vraag, jullie geven antwoord. Deze vragen kunnen heel uiteenlopend zijn. 
Bijvoorbeeld: Wat vinden jullie van ongeƫpileerde wenkbrauwen?
                          Ga je het huis uit zonder make-up?
                          Kan je genieten van een warm bad of hou je liever van een snelle douche?
                          ...?
De eerste Question Muffin zal verschijnen op 13 augustus.

In afwachting daarvan hoor ik graag wat jullie van deze verandering vinden. Is het jammer dat er geen Commercial Muffin meer online komt of ga je hem helemaal niet missen? Vind je The Question Muffin een goed alternatief of zijn er andere dingen die je hier graag ziet verschijnen? Feedback is welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie