dinsdag 12 juli 2011

High Beam

Benefit High Beam - 23.00 euro
'High Beam' is weer zo'n geweldig product van Benefit! Ik kon het eerder al uittesten in de winkel (dat lees je hier) en ik was onmiddellijk verkocht! Waarom ik zo enthousiast ben over de fantastische hihglighter van Benefit, lees je na de klik!
Vorige week konden jullie hier al lezen hoe enthousiast ik was over 'Girl Meets Pearl' van Benefit. Vandaag heb ik het over een andere highlighter 'High Beam'.
De verpakking is zeer eenvoudig: een klein glazen flesje met in grote zwarte letters de naam van het product. Eenvoud siert, niet waar?

Verder heeft dit flesje veel weg van een flesje nagellak. Aan het dopje hangt immers een borsteltje waarmee je 'High Beam' op je gelaat aanbrengt.

Ik gebruikt dit product onder mijn wenkbrauwen, maar je kan het natuurlijk ook op je jukbeenderen aanbrengen. Enkel stipjes volstaan! Vervolgens blend ik het verder uit met mijn vinger.Zoals je ziet laat 'High Beam' een hele lichte gloed na, waardoor je gelaat onmiddellijk van een frisse gloed voorzien is. 

Bij dit product moet ik helaas dezelfde opmerking maken als bij 'Girl Meets Pearl': erg goedkoop is het niet en de verkrijgbaarheid is ook niet optimaal. Producten van Benefit worden in Belgiƫ enkel verkocht bij Galeria Inno Brussel en Antwerpen.
Los hiervan zou ik het product toch aan iedereen aanraden!

Kenden jullie 'High Beam' al? Zou je het gebruiken of is het niets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie