zaterdag 23 juli 2011

Het Beste van Italië

Twee weken geleden gingen mijn ouders naar Italië. Ze bezochten er het prachtige colosseum en genoten van frisse gelati. Gelukkig dacht mijn moeder er aan om ook een stukje Italië mee te nemen voor mij. En wat voor een stukje! Prada anyone?Het beste van Italië: Liu Jo en Prada
Handtas van Liu Jo
Detail handtas
Ik kreeg een handtas van Liu Jo. Liu Jo is een Italiaan modemerk dat niemand minder dan Kate Moss wist te strikken voor de reclamecampagne van deze zomer.
Kate Moss voor Liu Jo - zomer 2011
Prada - Infusion d'Iris - Eau de Parfum

Een parfum van Prada! Ik dacht dat ik doodging toen ik dit kreeg! Geef toe, zoiets is altijd leuk om te krijgen, ongeacht de geur. Gelukkig valt deze ook in de smaak. Normaal gezien zou ik nu de noten van het parfum bespreken, maar Prada doet dat op haar website zoveel beter. Je vind er namelijk een heus digitaal draaiboek van deze en alle andere geuren van Prada. Klik hier om het draaiboek te bezichtigen.

Welke leuke 'souveniertjes' of cadeautjes kreeg jij onlangs? Was je daar blij mee of geef je het binnenkort zelf cadeau?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie