maandag 11 juli 2011

Gosh Quatro

Gosh Eye Shadow Quatro - Q24Platinum - 9.99 euro
Onlangs was er bij Kruidvat een '1+1 actie' op alle producten van Gosh. Dat leek me het ideale moment om eens een quatro uit te proberen. Ik koos voor een setje met vier neutrale kleuren. Indien ik op de verpakking was afgegaan, had ik dit product zeker niet gekocht. Daar is naar mijn gevoel nog veel werk aan. toch ben ik zeer tevreden met deze aankoop. Waarom dat zo is, lees je na de klik!
Ik vertelde het daarnet al: afgaande op de verpakking had ik deze quatro zeker niet gekocht. Het doosje bestaat namelijk volledig uit plastiek. Geen dik plastiek, maar echt dun plastiek. Voor bijna 10 euro mag het toch wat meer zijn vind ik. Kijk maar naar de quatro's van Catrice: voor de helft van de prijs heb je daar wel een degelijke verpakking. 

De naam van het product staat op de achterkant. Het nadeel is dat deze sterk wordt beschadigd, doordat je er een sticker moet aftrekken. Jammer! 
Vervolgens hou ik helemaal niet van ronde verpakkingen. Ik weet niet precies waarom, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar vierkante of rechthoekige doosjes.
Wat dan weer wel een pluspunt is, is dat het doosje goed afsluit en toch makkelijk te openen is.

De kleuren die ik koos zijn niet speciaal opvallend, maar eerder subtiel. Ik was namelijk opzoek naar een neutraal kleurenpalet dat ik snel kon gebruiken om een dagelijkse look mee te maken. Mission accomplished!

De pigmentatie van deze kleuren is best wel OK. De enige kleur waarin ik een beetje ontgoocheld ben is de bruine kleur.

Zie hier mijn neutrale look waarvoor ik enkel de quatro van Gosh gebruikte. Aan de binnenkant van mijn bewegende ooglid bracht ik het wit aan, aan de buitenkant het bruin. Vervolgens bracht ik de donkergrijze kleur in m'n arcadeboog aan en de zilveren kleur gebruikte ik om te blenden. Helaas ziet m'n arcadeboog er op de foto maar naakt uit. Dit heeft alles te maken met mijn fotografeerkunsten en niets met de pigmentatie van de oogschaduw!

Afgaand op deze ervaring met de quatro's van Gosh, zou ik het product in de toekomst wel opnieuw kopen. Indien de verpakking nog zou worden aangepast, ben ik helemaal enthousiast!

Wat vinden jullie van de quotro's van Gosh? Houden jullie wel van de ronde verpakking?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie