vrijdag 1 juli 2011

Gosh Intense Lip Colour

Gosh Intense Lip Colour - 8.49 euro
Wie m'n blog regelmatig leest, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: ik ben dol op lipgloss! Ik sta open voor alle kleuren, alle soorten, alle vormen,... Vandaar dat dit exemplaar van Gosh niet mocht ontbreken. De kleur is wel leuk, maar dat is niet wat dit glossje zo speciaal maakt. Lees verder en ontdekt wat dit kleine glossje allemaal in z'n mars heeft!

Ja je ziet het goed: er hangt een spiegeltje aan! Op die manier kan je makkelijk je lippen bijwerken zonder met van die handspiegeltjes te klungelen. Wanneer je het glossje koopt hangt er een beschermende folie over, zodat er geen krasje op komen. Aanvankelijk dacht ik dat dit spiegeltje het einde van de week niet zou halen, maar het zit nu al een kleine week in m'n tas en het ziet er nog heel goed uit!

Maar dat is niet alles...
That's right, er zitten ook twee kleine lampjes in! Zo kan je dus ook je lippen bijwerken wanneer je je in een donkere ruimte bevind. Of dit werkelijk zo handig is als het lijkt, dat denk ik eerlijk gezegd niet. Wanneer ik m'n lippen wil bijwerken, doe ik dat toch liefst met voldoende licht. Natuurlijk is dit wel een leuk gadget!

En dan nu even terug naar de essentie van de zaak: de lipgloss zelf. Deze wordt aangebracht met een sponsapplicator. You love it or you hate it, but I love it.
Aangezien ik opzoek was naar een dergelijke kleur voor mijn lippen, vind het resultaat geweldig. De pigmentatie is redelijk goed. Het is niet een gewone transparante gloss, je krijgt wel degelijk een kleurtje op je lippen. De gloss plakt ook helemaal niet en geeft een aangename geur/smaak af.

Het glossje dat ik kocht is de kleur 301. Helaas geen namen! Dat had het product nog beter gemaakt :)

Wat vinden jullie van dit leuke gadget? Mag het iets meer zijn dan enkel gloss of hoeft al dat gedoe voor jou niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie