dinsdag 5 juli 2011

Girl Meets Pearl

Benefit Girl Meets Pearl - 28.05 euro
Jullie konden het in dit shoplogje eerder al lezen: ik kocht eindelijk 'Girl Meets Pearl van Benefit'. 'Girl Meets Pearl', de naam alleen al klinkt veelbelovend! Op de verpakking wordt het product dan ook nog eens omschreven als 'golden pink liquid pearl'. Benieuwd of dat echt zo is, lees dan zeker verder!

'Girl Meets Pearl' is veruit de bekendste highlighter die er bestaat. Hoe je een highlighter gebruikt, legde ik eerder al in dit artikel uit.

De verpakking van dit product ziet erg leuk uit: veel blingbling en veel roze! Vervolgens staat de naam erg duidelijk vermeld, wat altijd handig is.

Photobucket

Photobucket

Het product komt in de vorm van een stick. In sommige uitgaven bestaat het ook in de vorm van een tube. Zelf vind ik deze stick wel handig. Op bovenstaande foto zie je de hoeveelheid die ik gebruik aan één kant van mijn gezicht. Je hebt dus duidelijk niet veel nodig! Ik breng het product rechtstreeks met de stick op m'n gelaat aan en dep hem dan met mijn vingers verder uit. Uiteraard kan je hiervoor ook een kwast gebruiken.

Photobucket

Photobucket

Het resultaat laat zich niet zo goed fotograferen, maar je toch zie je de subtiele gouden gloed die 'Girl Meets Pearl' veroorzaakt. Echt heel mooi!

Het enige 'minpunt' is de prijs en de verkrijgbaarheid van dit product. Echt goedkoop is het niet en in België is het enkel in Galeria Inno Brussel en Antwerpen te koop. Verder is dit echt een geweldig product!

Hoe zijn jullie ervaringen met deze 'golden pink liquid pearl'?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie