zaterdag 2 juli 2011

The Commercial Muffin: Aura by Swarovski

Aura by Swarovski
Als kind keek ik vaak naar de kristallen beeldjes die mijn moeder mooi uitstalde in een glazen kastje. Toen ik iets ouder was, beseft ik dat het heel kostbaar moest zijn. Later ontdekte ik dat het kristal was en toen ik twaalf werd kreeg ik een ketting van Swarovski. Waar is de tijd dat Swarovski enkel schitterende juwelen ontwierp? Begin dit jaar bracht Swarovski namelijk 'Aura' op de markt. Parfum and make-up jewels.  Vandaag kijken we dan ook naar de reclame voor Aura, the luminecent fragrance.
Het Product
Wanneer ik 'het flesje' wil beschrijven, mag ik eigenlijk niet spreken over 'een flesje'. Het gaat namelijk echt om een juweeltje! Een strak gestroomlijnde verpakking afgewerkt met (rarara) kristal. Alleen hiervoor ze je het parfum kopen.
De geur kan omschreven worden als mysterieus en sensueel. Het is een mix van amber, benzoƫhars en witte muskus.
Aura Eau de Parfum
Naast Eau de Parfum is de geur ook terug te vinden in een Eau de Toilette, een body cream, een deodorant, een body lotion en een douche gel.

The Commercial

De commercial die bij deze prachtige producten hoort, creĆ«ert onmiddellijk de goede sfeer. De rustige muziek, de zachte roze kleuren, ... alles oogt zeer rustig en zweverig. Elfje van dienst: Vlada Roslyakova. Een Russisch model dat eerder al te zien was op de cover van o.a. Harper's Bazaar.

Vlada Roslyakova voor Swarovski
Vlada Roslyakova op de cover van Harper's Bazaar
Bekijk hieronder het reclamefilmpje van Aura.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie