donderdag 28 juli 2011

Catrice Ultimate Shine: Shy Flamingo

Eerder deze week konden jullie al lezen dat ik een lipliner vond die perfect paste bij één van mijn lipsticks. De lipstick in kwestie is een Ultimate Shine van Catrice in de kleur Shy Flamingo. Een zomerskleurtje waar je onmiddellijk vrolijk van wordt. Right?
Catrice Ultimate Shine - Shy Flamingo

Het uiterlijke van Ultimate Shine lipstick's doet de naam alle eer aan: it's verry shiny! De verpakking is verder eenvoudig: een strak metaal uiterlijk met aan het uiteinde een sticker die de kleur en de naam van de kleur draagt. Persoonlijk vind ik dit wel handig. 

De kleur is echt in your face. Op de foto lijkt het nog mee te vallen, maar in real life is de kleur veel feller dan hier wordt afbeeld. Wel leuk, maar je moet er voor zijn. Catrice zelf omschrijft Shy Flamingo als 'natuurlijk en verleidelijk'. Erg natuurlijk vind ik deze kleur niet en je mag ook helemaal geen 'shy flamingo' zijn, wil je deze kleur dragen. Voor mij was dit echt een gok, maar ik ben er wel blij mee.

Een wazige swatch
En dit is dan hoe de kleur er op m'n lippen uitziet. Ik ben het niet gewoon om zulke felle kleuren te dragen op m'n lippen, vandaar dat ik ook nogal onhandig ben in het aanbrengen van zulke dingen. De kleur op m'n lippen is wel mooi, maar ik vind het erg fel voor mezelf. Ik draag deze lipstick wel, maar enkel voor feestjes. Volgens mij is dit ook een typisch zomerkleurtje... Thank God it's summer!
De lipstick werkt verder heel aangenaam: hij droogt de lippen niet uit en is eenvoudig aan te brengen.

Deze lipstick behoort niet onmiddellijk tot mijn favorieten om de eenvoudige reden dat de kleur niet echt ideaal is voor mij. De textuur daarentegen vind ik wel aangenaam.

Wat vinden jullie van Shy Flamingo: hot or not?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie