donderdag 14 juli 2011

Catrice Papagena: Golden Nuggets

Gisteren konden jullie hier al lezen over mijn ervaring met de Blush Stick van de Papagena Collectie van Catrice. Vandaag vertel ik jullie graag wat ik vind van de 'Golden Nuggets' uit deze collectie. 'Golden Nuggets' is een gouden bronzer in de vorm van pareltjes. Je kan ze zowel op je lichaam als op je gezicht gebruiken. Klinkt dat niet geweldig?


De verpakking van dit product is eenvoudig, maar oogt niet goedkoop.


Het potje is vervaardigt uit stevig plastiek en wordt afgesloten met een rubber deksel. Om het geheel zo goed mogelijk af te sluiten zit er ook een sponsje bij. Dit sponsje zorgt ervoor dat het geen knoeiboel wordt.

Het effect van de 'Golden Nuggets' doet een beetje denken aan de Honey Bronze Shimmering Dry Oil van The Body Shop. Je ziet duidelijk een gouden gloed, maar dan op een subtiele manier. Je hebt niet veel nodig om dit effect te creĆ«ren aangezien de pigmentatie uitstekend is!

Catrice Papagena - Golden Nuggets - 3.49 euro
Dit product stond al enige tijd op mijn Wishlist, dus ik was erg blij toen het eindelijk in de winkel lag. Ik ben dan ook erg tevreden over mijn aankoop en ik kan hem zeker aanraden. Ideaal voor de zomer!

Verder kocht ik geen andere producten uit deze collectie. Niet omdat er niets meer was, maar gewoon omdat  de andere producten me niet helemaal aanspraken. De oogschaduw paletjes leken me wel leuk, maar ik kon niet kiezen. Waarschijnlijk zal ik deze later toch nog kopen.

Wat kochten jullie uit de Papagena Collectie? Zijn deze 'Golden Nuggets' iets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie