woensdag 13 juli 2011

Catrice Papagena: Blush Stick

Sinds vorige week ligt de Papagena Collectie van Catrice in de winkels! Deze LE geïnspireerd op een exotische jungle, bevat enkele originele producten voorzien van echte jungle-namen. Al weken voor de collectie uitkwam, wist ik dat ik zeker de 'Golden Nugets' wilde hebben. Meer daarover lees je morgen. Vandaag laat ik je zien wat ik vond van de Blush Sticks.

De Blush Sticks van de Papagena Collectie zijn verkrijgbaar in 'Tigerlily' met een oranje tint en 'Birds of Paradise' een roze variant. Ik koos voor de roze kleur.

Catrice LE Papagena - Blush Stick - Birds of Paradise - 3.49 euro
De verpakking van deze hele collectie vind ik geweldig. De verpakking is helemaal zwart met op het dopje in verschillende lettergroottes 'Catrice'. De kleur hiervan is afhankelijk van de kleur van het product. Verder bestaat de verpakking uit een soort rubber en dus niet uit plastiek. Aanvankelijk vond ik dit zeer leuk, maar bij nader inzien heeft dit toch een nadeel: er blijven heel wat stofjes en andere kleine vuiltjes aan plakken. Dit is niet erg handig, regelmatig schoonmaken is de boodschap!Dit is 'em dan, de Blush Stick in 'Birds of Paradise'. Helaas ben ik er al in geslaagd om de bovenkant van de stick te beschadigen. Ik draaide hem niet genoeg in, waardoor hij in aanraking kwam met het dopje. Wanneer ik het product kocht, had ik wel degelijk een mooie gladde stick.

Catrice belooft ons een blush in een praktische stickvorm die zorgt voor stralende teint. Maar maakt men die belofte ook waar?
Op bovenstaande foto die ze je het resultaat van één keer wrijven met de Blush Stick. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben niet overtuigd. De pigmentatie is niet helemaal wat het moet zijn en de textuur is ook niet dat.
De kleur van de stick ziet er vrij fel uit, maar eens je de kleur op je huid aanbrengt is dat al snel minder. Zelfs na verschillende vegen had ik nog niet het gevoel dat ik blush droeg. Naar de avond toe was er zelfs niets meer van te zien.
De textuur van dit product vind ik 'raar'. Ik verwachtte een creamy blush, maar dat is de Blush Stick niet echt. Het had eerder een vet effect op mijn huid en ik leek moeite te hebben om het product aan te brengen op mijn gezicht.


Catrice heeft me niet helemaal overtuigd met dit product. Het enige was ik leuk vond waren het concept en de verpakking. Jammer, maar meer dan een goede poging is dit niet.

Wat vinden jullie van de Papagena Collectie van Catrice: HOT or NOT? Kochten jullie deze Blush Stick ook of lijkt het je helemaal niet?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie