vrijdag 15 juli 2011

The Body Shop: Love Gloss

Vandaag heb ik het weer over een product van The Body Shop. Oorspronkelijk was het mijn moeder die deze Love Gloss kocht, maar bij nader inzien kwam ze tot de conclusie dat ze haast nooit lipgloss gebruikt. Gelukkig voor haar vond ik het niet erg om me op te offeren en deze gloss over te nemen. Maar of het echt 'love at first side' was...


Het verhaal van deze Love Gloss  begint niet rooskleurig. Toen ik hem voor het eerst wou gebruiken, ging het grondig mis. Ik draaide hem open, maar wat bleek nu: de sponsapplicator was losgekomen van het steeltje waardoor het product dus onbruikbaar was geworden. Gelukkig hou ik altijd het rekeningetje bij, waardoor ik hem moeiteloos kon omwisselen.Het uiterlijk van deze lipgloss is best OK: niets speciaals, een standaard verpakking van een lipgloss. De kleur is duidelijk te zien en staat ook aangegeven op de onderzijde van de Love Gloss. Helaas wordt de kleur aangegeven met een nummer en niet met een naam. Niet echt een probleem, maar namen zijn toch altijd leuker vind ik.

Zie hier de sponsapplicator. Ondanks het feit dat ik een nieuwe LoveGloss had gekregen in de winkel, had ik nog steeds het gevoel dat ik deze applicator elk moment opnieuw kon kwijtraken. Het leekt wel alsof de opening van het flesje te smal is voor de applicator. 

Op mijn lippen is helaas niets te zien van de koraalkleur die de LoveGloss eerst lijkt te hebben. De gloss is heel transparant en haast niet gepigmenteerd. Het gaat natuurlijk wel over een gloss en niet over een lipstick, maar voor mij mag het toch ietsje meer zijn.

De exacte prijs van deze LoveGloss kan ik helaas niet terugvinden. Vermoedelijk ligt die rond 12 euro. Gezien het povere resultaat, vind ik toch wel veel. 

Ik zou dit product niet opnieuw kopen omwille van de prijs-kwaliteitverhouding.

Hebben jullie al zo'n LoveGloss van The Body Shop geprobeerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie